Nike self-snøring sneakers vil vende tilbage i 2019 på en langt mere overkommelig pris

0
112

Virkeligheden har ikke ligefrem levet op til de fremtidige lovet os i Tilbage til Fremtiden. Vores hoverboards ikke hover og indimellem bryder ud i flammer, og da vi endelig fik self-snøring sneakers, de koster $720. Tingene ser op til 2019 selv, når Nike vil lancere en ny generation af hi-tech sneakers til en langt mere overkommelig $350 pris punkt. Nyheden blev først rapporteret af sneaker kultur site SoleCollector.

Nike bekræftet nyheden i sin seneste indtjening opkald, hvor dens Executive Vice President sagde, at de sneakers ville lancere i foråret i det nye år, og designet til at blive brugt på en basketballbane. Nike sagde, at det er “bare en bedre pasform løsning blandt mange”, at selskabet vil være rullende ud hele året.

Nike Mags
Nike Mags

Nike ‘ s oprindelige selv-snøring sneakers blev fremstillet som en limited edition, med et provenu på vej mod Parkinsons sygdom forskning.

Animation: Nike

Vi bør ikke være overrasket over, at Nike er ved at udvikle et andet par af disse adaptive sneakers, især efter det gik til besværet med herunder en fortæller “1.0” i navnet af den første generation HyperAdapt sko. Det sagt, selv ved mindre end halvdelen af den pris, du kan stadig kamp for at retfærdiggøre omkostningerne. Nike lover, at de vil levere en “perfekt pasform,” men så igen, min nuværende sko føler temmelig lun som den er, og det er uden at skulle til at oplade batterier.