Nike ‘ s self-snörning sneakers kommer tillbaka i och med 2019 på ett mycket mer överkomligt pris

0
103

Verkligheten har inte riktigt levt upp till de framtida lovat oss i Tillbaka till Framtiden. Våra hoverboards inte sväva och ibland brast i lågor, och när vi äntligen fick själv snörning sneakers, de kostar $720. Saker ser upp till 2019 men när Nike kommer att lansera en andra generation av hi-tech sneakers på ett mycket mer överkomliga $350 pris. Nyheten rapporterades första gången av sneaker kultur webbplats SoleCollector.

Nike bekräftat nyheten i sin senaste vinst samtal under vilken dess Executive Vice President, sade att sneakers skulle lanseras under våren av det nya året, och utformade för att användas på basketplanen. Nike sa att det är bara “en bättre passform lösning bland många” att företaget kommer att rulla ut under hela året.

Nike Mags
Nike Mags

Nike ‘ s original själv-snörning sneakers, producerad i en begränsad upplaga, med intäkter går mot Parkinsons sjukdom forskning.

Animation: Nike

Vi borde inte bli förvånade över att Nike är att utveckla ett annat par av dessa adaptiva sneakers, särskilt efter det gick till problem med bland annat en som säger “1.0” i namn av sin första generationen HyperAdapt skor. Som sagt, även på mindre än halva priset kan du fortfarande kämpar för att motivera kostnaden. Nike är lovande att de kommer att leverera en “perfect fit” men sedan igen mina nuvarande skor känner mig ganska ordentligt som det är, och det är utan att behöva ladda alla batterier.