Nike ‘ s self-snøring joggesko vil gå tilbake i 2019 til en mye rimeligere pris

0
126

Virkeligheten har ikke akkurat levd opp til den fremtidige lovet oss i Tilbake til Fremtiden. Våre hoverboards ikke hover og noen ganger brast i flammer, og når vi endelig fikk selv-snøring joggesko, de koster $720. Ting ser opp til 2019 skjønt, når Nike vil lansere en andre generasjon av hi-tech joggesko på en mye mer rimelig $350 pris. Nyheten ble først rapportert av sneaker kultur nettstedet SoleCollector.

Nike bekreftet nyheten i sin siste inntekter samtale under hvilke sin Executive Vice President sa at joggesko vil starte i løpet av våren det nye året, og er designet for å brukes på basketballbanen. Nike sa: det er “bare en passe bedre løsning blant mange” at selskapet vil bli rullet ut i løpet av året.

Nike Mags
Nike Mags

Nike ‘s opprinnelige selv-snøring joggesko ble produsert som en limited edition, med inntektene går mot Parkinson’ s disease research.

Animasjon: Nike

Vi bør ikke bli overrasket over at Nike er å utvikle en annen par av disse adaptive joggesko, spesielt etter det gikk til problemer med blant annet en å si “1.0” i navnet sitt første generasjon HyperAdapt sko. Når det er sagt, selv om mindre enn halvparten av den prisen du kan fortsatt sliter med å rettferdiggjøre kostnadene. Nike er lovende at de vil levere en “perfekt passform,” men da igjen min nåværende sko føler ganske tettsittende som det er, og det er uten å måtte lade batteriene.