League of Legends’ K-pop-hit kommer til VR spil Beat Sabel

0
130

Populære e-sport League of Legends er uventet på vej til VR — i form af sin virale koreansk pop enkelt i den nye rytme spil Beat Sabel. VR spil er at få “POP/STJERNER” af K/DA som en sang, du kan udføre som en del træning og en del lyssværd Dance Dance Revolution.

Det er en usandsynlig mashup af de to spil, der kan tage en lille forklaring. Første off, hit med sangen “POP/STARS”, som byder på fire af Ligaens farligste kvinder mordere, lavede overskrifter i sidste måned for at være en skæv blanding af iørefaldende K-pop, augmented reality, og kvinder, der bliver badasses. Mange kunstnere, nogle af dem, der erklærede, at de ikke spille Liga, og vidste ikke, hvad K/DA var, men blot at kunne lide det æstetiske, tog deres tonehoveder til at tegne den nyligt opfundet K-pop band over hele internettet.

Slå Sabel, var lavet af en tjekkisk-baserede indie studio kaldet Beat Spil. Spillet understøtter Windows, PlayStation og VR. Som K/DA, det er ligeledes vundet popularitet inden for den sidste måned, som det formelt kom ud på 20 November.

Interessant nok, Slå Sabel i første omgang kom ud med et meget begrænset udvalg af sange, de fleste med navne par havde hørt om. Det er tilføjet flere titler over tid, men den virkelige trække kommer fra en fan-indbygget level editor, der lader dig tilføje en sang ind i et fællesskab, fælles database.

Billede: Slå Sabel

Fans er langt forud for den officielle partnerskab selv — en fanmade version af “POP/STJERNERNE” på Beat Saber blev offentliggjort den 6 November til YouTube, bare tre dage efter League ‘ s moderselskab, Riot Games udgivet den sang. Sangen er mærket Ekspert, hvilket betyder, at begyndere-niveau fans af K/DA vil have en hård tid på at arbejde deres vej op. Forskellen er, at Riot ‘ s officielle Slå Sabel niveau er infused med farverne i K/DA og tilbyder enestående grafik, herunder noter af sangen, der er formet som kløer på en bestemt Liga assassin. Og den officielle version er til rådighed i hver sværhedsgrad.

Når du bliver spurgt om den idé, for det partnerskab, der stammer fra fans, selskabet sagde: “Riot begyndte at tale med Pisk Spil, mens POP/STJERNER var der stadig er i produktion,” tilføjer, at fanmade Slå Sabel niveau kun “bekræftede, at vi havde været på rette vej.”