Google Assistant er efter sigende kommer til Samsung Tv

0
120

Samsung 2019 Tv vil omfatte Google-Assistent, rapporter Række. Nuværende Samsung Tv er kun muligt at bruge virksomhedens egne Bixby stemme assistent, som i væsentlig grad halter bagud i konkurrencen. De nye Tv forventes også at producere bedre lyd ved automatisk tilpasning af lyd til det rum, de er i.

Det er ikke klart, præcis hvordan Google Assistent vil arbejde på Samsung Tv, men rapporten tyder på, at det vil fungere på samme måde, hvordan det virker på LG Tv, der er tilføjet support for både Google Assistent og Alexa i 2018. Voice-assistenter kan bruges til at styre TV ‘ et direkte (for at ændre lydstyrken eller skifte input, for eksempel), til at kontrollere andre Google-Assistant kompatible enheder, eller til at stille mere generelle spørgsmål om emner, såsom vejr. LG Tv lader dig få adgang til den stemmestyrede assistent via TV ‘ ets egen mikrofoner eller andet via en forbundne eksterne smart højttaler.

Samsung 2019 Tv kunne tilpasse deres lyd, afhængigt af den plads, de er i

Tilføjelse af Google Assistant er et markant skift til Samsung verdens største sælgeren af Tv. Virksomheden forsøger at konkurrere med Google og Amazon ‘ s Alexa ved at installere sin egen Bixby assistent på alt på, at Samsung gør, herunder telefoner, intelligente hjem udstyr, apparater og Tv. Men Bixby funktionalitet har altid haltet sine konkurrenter. Det har ikke nogen støtte til tredje part færdigheder (selvom det er efter sigende kommer snart), og først for nylig er blevet tilgængelig for andre producenter til at bygge ind i deres hardware. En Bixby smart højttaler annonceret i August, er der stadig mangler at blive udgivet.

Sammen med Google Assistent støtte, Samsung 2019 Tv forventes også at være i stand til automatisk at tilpasse sig deres lyd, afhængigt af den plads, de er i. Udvalg peger i retning af en række patenter som Samsung gemt i sidste måned som dokumentation, som omfatter “audio naturskønne intelligens” og “audio rumlige intelligens.” Dette andet patent er beskrevet som, “at optimere lydkvaliteten, afhængigt af det omgivende miljø, såsom rum størrelse og støj.”

Apple ‘s HomePod og Sonos’ højttalere er allerede i stand til noget lignende, hvor de spiller en række test-lyde og måle, hvordan de reagerer med et bestemt værelse. Den HomePod er afhængig af mikrofoner inde i højttaleren for at måle et svar, mens Sonos bruger mikrofoner i din smartphone til at tune sin lyd.

Selv om Samsung ikke umiddelbart svare på en anmodning om kommentar, det er usandsynligt, at vi vil have lang tid at vente på en officiel udmelding. Selskabet forventes at annoncere sin 2019 TV lineup på den store CES 2019 tech-show i januar.