Facebook angiveligt bygning cryptocurrency for WhatsApp penge overførsler

0
237

Facebook er ved at bygge en cryptocurrency designet til at gøre det lettere at overføre penge på WhatsApp, ifølge Bloomberg. Den valuta, der efter sigende vil blive fokuseret på, Indien og tillader, at Indiske arbejdere i udlandet sender penge hjem, er noget, som andre Bitcoin nystartede virksomheder har allerede arbejdet på at løse i betragtning af den vanskelige og dyre proces for internationale overførsler.

Facebook har været på udkig for at udvikle sin egen cryptocurrency mindst lige så langt tilbage, som det Kan, når Cheddar første brød nyheden. Omkring det tidspunkt, Facebook Messenger leder David Marcus blev overført til at føre en ny blokkæden division, der fokuserer på at udforske “, hvordan man bedst udnytter Blokkæden på tværs af Facebook, startende fra bunden.”

Bloomberg ‘ s rapport er den første konkrete oplysninger om mål, at Facebook forsøger at opnå, og hvordan det kan virke. Facebook er efter sigende på udkig for at udvikle, hvad der er kendt som en “stablecoin”, som vil have en værdi, der er baseret på valuta, for at minimere volatiliteten set af mere high-tech alternativer som Bitcoin. Facebook er tilsyneladende langt fra faktisk at slippe en mønt, så du behøver ikke nødvendigvis at forvente at se en real-verden gennemførelsen når som helst snart.