Denne helgen, streame en annen versjon av Aquaman fra hjemmet

0
270

Det er så mange alternativer for direkteavspilling tilgjengelig i disse dager, og så mange motstridende anbefalinger, at det er vanskelig å se gjennom all dritten du kunne se. Hver fredag, Kant ‘ s Cut the Crap kolonne forenkler valg av sortering gjennom den overveldende mangfold av filmer og TV-programmer på abonnement tjenester, og anbefale en enkelt perfekt ting å se denne helgen.

Hva du skal se

Den Smallville sesong 5 episode av “Aqua.” Alan Ritchson gjest stjerner som Arthur Curry (kalt “A. C.”), en mystisk turist som dukker opp en dag i Crater Lake, akkurat i tide til å redde Lois Lane (Erica Durance) fra en nær-fatal dykking ulykken. Clark Kent (Tom Welling) blir mistenkelig om hvor fort A. C. kan svømme, og undersøker for å finne ut om han er en slags supervillain med nefarious planer for Smallville. I stedet, Clark oppdager han er en mester i alle vannlevende organismer, forstyrret av de siste miljømessige skader i området, kan spores tilbake til det byen er bosatt beregnende milliardær, Lex Luthor (Michael Rosenbaum).

Hvorfor se på nå?

Fordi de store økonomiske DC Universe film Aquaman åpner denne helgen.

Først introdusert i tegneserier i 1941 (for ikke lenge etter Marvel Comics debuterte en lignende helten, Sub-Mariner), Atlantean eventyrer Aquaman har hatt en turbulent reise til den store skjermen. Aldri er den mest populære av DC-superhelter, tegnet har blitt restartet og retconned flere ganger i løpet av de siste 70-pluss år, selv om de grunnleggende elementene i sin opprinnelse historien har holdt seg noenlunde konstant. Arthur “Aquaman” Curry er av blandet rase, son av et menneske, lighthouse keeper og en flyktning fra den undersjøiske byen Atlantis. Han har makt til å kommunisere med vannlevende skapninger, og til å utføre bevegelser med en overnaturlig styrke og hastighet under vann. Som en av grunnleggerne av den opprinnelige Justice League tilbake i 1960, han er en del av DC-core.

I det siste, TV og film forfattere har slitt med hvordan du bruker en superhelt som svømmer ganske godt, og kan snakke med fisk. Aquaman hadde sin egen tegneserie-serien (Superman/Aquaman Timers Eventyr) i slutten av 1960-tallet, og var en stor del av 1970-tallet animerte favoritt Super Venner. Men for det meste, han har vært rumpe av spøk, idéer og stand-up komedie rutiner. Når HBO ‘ s Hollywood-satire Entourage ønsket å gjøre narr av superhelt blockbuster fenomen, vis hadde sin hovedpersonen motvillig enige om å spille Aquaman. Gitt alt dette, det er nesten vanskelig å tro at en $200 millioner Jason Momoa-skuespillere Aquaman filmen er åpne, relativt positive anmeldelser).

“Aqua” — som opprinnelig ble sendt på oktober 20, 2005, rundt fire måneder etter at Entourage begynte sin Aquaman historie — flørt på at andre vis ved å ha A. C. fortelle Clark, “jeg kan ikke reise med et følge.” Og det effektivt løser “Hvordan gjør du Aquaman i live-action?” problemet ved grøfting fisk-skravling, og i stedet for å ha Ritchson spille Arthur som en scruffily kjekk, miljøbevisste surfer dude… den typen som ved slutten av denne episoden kan fortelle sin nye kompis Clark, “Bo super, brah.” Smallville understreker “fyr fra havet” aspektet av tegn, ikke den “gamle Atlantis royalty” del.

Som det er for

Fans av klassisk DC comics og dagens avling av CW superhelt-serier.

Når Smallville debuterte på WB i oktober 2001, serien ” co-skaperne Alfred Gough og Miles Millar opprinnelig lovet “ingen kamper, ingen tights” — insistere på at de ønsket å fortelle Superman-historier som var i ferd med å vokse opp, ikke utarbeide slemme gutta. I løpet av showet er 10 sesonger, selv om flere og flere elementer av den klassiske DC comics mytologi begynte å krype i, inkludert ulike medlemmer av Justice League of America, som begynte å dukke opp i sesong 4. Etter den tid WB ble CW i 2006, Smallville var mer unapologetically en superhelt for eventyr, med sporadiske gjesteopptredener av JLA tegn som skulle snart få sin egen TV-serie i Pil, Flash, og Supergirl (om enn på svært forskjellige versjoner med forskjellige kaster).

“Aqua” er merkbart — selv selv-bevisst — nølende om sin super-heroics, spesielt ved sammenligning med flatskjerm-ut utkledde galskapen av DC ‘ s Legends of Tomorrow. Bortsett fra Aquaman ‘ s første opptreden, svømming under vann på hastigheten av en torpedo, hans krefter forblir bare en mindre del av historien. Hvis noe, episode behandler karakter sanne identitet som en innvendig spøk. Ikke lenge etter at Clark møter A. C., mumler han, “Det er noe fishy om denne fyren.” Lois gjør narr av den nye gutten er oransje skjorte og grønn svømme-badebukser. Når A. C. merknader til Clark at to av dem skal danne en Junior Badevakt Association, Kryptonian svarer, “jeg er ikke klar for en JLA ennå.” (At linjen er inne i en spøk om den inne spøk.)

Ingenting av dette går på bekostning av hvordan underholdende Smallville er. Mens “Aqua” bare erter eksistensen av Aquaman — så vel som Superman skurken Brainiac, stillhet innført i denne episoden som en college-professor spilt av Buffy the Vampire Slayer ‘ s James Marsters — det er fortsatt moro å tilbringe tid med disse karakter i en lavere innsats, “bare henge ut” måte. Ikke hvert minutt av hver superhelt historie har til å være om å redde verden, eller om en uendelig rekke av CGI fisk. Og ikke alle helt har behov for å være Supermann. Noen kan være buff beach bums med en zen-holdning.

Der hvor å se det

Hulu. Arthur Curry vises tre eller flere ganger på Smallville, i episodene “Rettferdighet” (fra sesong 6), “Odyssey” (fra sesong 8), og “Patriot” (fra sesong 10). Den Smallville skaperne også laget en pilot for en Aquaman TV-serien (med Justin Hartley, som senere spilte Smallville ‘ s versjon av Oliver “Grønn Pil” Queen). Samtidig som pilot er ikke noe abonnement streaming-tjenesten, iTunes har det for $1.99.