T-Mobile ‘ s TV-tjeneste udskudt til 2019, fordi TV-tjenester, der er svære at gøre

0
106

T-Mobile er tilsyneladende udskyder sine planer om at lancere sin kommende TV-tjeneste, indtil 2019 for at fokusere på at levere et bedre produkt, der vil være i stand til at skille sig ud fra konkurrenter som AT&T ‘ s DirecTV Nu, YouTube, TV, og andre streaming konkurrenter, ifølge en rapport fra Bloomberg.

Forbindelse

Alt hvad vi ved om T-Mobile ‘ s TV-tjeneste kommer i 2018

Et andet problem tilsyneladende har der været forhandlinger om mobile distribution rettigheder, som Bloomberg ‘ s kilder hævder, har vist sig yderst komplekse. Viser sig, at bygge et nyt internet streaming-tjeneste er hårdt!

T-Mobile havde første annonceret planer om en TV-tjeneste til at lancere i løbet af dette år tilbage i December 2017, når det købte Layer3-TV til at hjælpe med at opbygge sin tjeneste. Men siden den oprindelige meddelelse, der har været lidt at ingen ord om det på nogen af T-Mobile ‘ s lancerer, eller tryk på konferencer i løbet af året. I betragtning af, at nyheden brød med kun 11 dage tilbage i 2018 (spærring nogle 11th hour start), at det var sandsynligt, at T-Mobile vil være savnet, at fristen alligevel, men nu er der mindst en bekræftelse på, at vi vil vente til næste år.