T-Mobile ‘ s TV-tjänsten försenad till 2019 eftersom TV-tjänster är svåra att göra

0
104

T-Mobile är tydligen att fördröja sina planer på att lansera sin kommande TV-tjänst fram till 2019 för att fokusera på att leverera en bättre produkt som skulle kunna stå ut mer från konkurrenter som AT&T: s DirecTV Nu, YouTube, TV och andra strömmande konkurrenter, enligt en rapport från Bloomberg.

Relaterade

Allt vi vet om T-Mobile ‘ s TV-tjänst kommer 2018

En annan fråga som tydligen har förhandlat mobil distribution rättigheter, som Bloombergs källor hävdar har visat sig vara mycket komplex. Visar sig att bygga upp en ny internet-streaming-tjänsten är svårt!

T-Mobile, hade först planer för en TV-tjänst för att starta någon gång i år tillbaka i December 2017, när det köpte Layer3 TV att hjälpa till att bygga ut sin service. Men eftersom det ursprungliga tillkännagivandet, det har varit lite att inga ord om det på någon av T-Mobile lanserar eller tryck på konferenser under hela året. Med tanke på att nyheten bröt med bara 11 dagar kvar 2018 (spärra vissa 11th hour lanseringen) att det var troligt att T-Mobile skulle vara saknas ut ändå, men nu finns det åtminstone lite bekräftelse att vi ska vänta tills nästa år.