T-Mobile is in de streaming televisie-business met Layer3 TV overname

0
101

T-Mobile heeft bekendgemaakt dat de overname van een kleine streaming tv provider genoemd Layer3 TV, die momenteel actief in vijf AMERIKAANSE steden. Vergelijkbaar met diensten als YouTube, TV en PlayStation Vue, Layer 3 draagt de signalen van de meeste AMERIKAANSE kabel-netwerken en betaalzenders als HBO, Showtime en ESPN, maar bundels ze met een eenvoudige HD-decoder of PVR set-top box die is aangesloten op een televisie in uw woonkamer. Denk Tivo.

T-Mobile zegt dat het gebruik Layer3 technologie om de lancering van zijn eigen over-the-top TV-dienst ergens in 2018, om zich te positioneren als een meer klantvriendelijke en waarschijnlijk goedkoper alternatief voor de kabel bedrijven, veel van die, net als AT&T DirecTV en Schotel is SlingTV, hebben getracht aan pivot te over-de-top in de afgelopen jaren.

In een blog post en metgezel video, T-Mobile zei dat het “de Vn-vervoerder zal bouwen TV voor mensen die graag TV, maar zijn moe van de multi-jaar-service contracten, verwarrend torenhoge rekeningen, exploderende bundels, lompe technologieën, verouderde UIs, gesloten systemen en slechte klantenservice van vandaag de dag is de traditionele TV-aanbieders.” Volgens de Universiteit van Michigan rapport geciteerd door T-Mobile, ‘ 8 van de 10 merken met de laagste tevredenheid van de klant scoort in Amerika zijn kabel-en TV-aanbieders.”

Het is onduidelijk op dit moment wat T-Mobile over-the-top TV-dienst zal uitzien, en of, zoals de bundeling van regelingen die het bedrijf kritiek heeft, zal het worden aangeboden tegen een korting op de draadloze service. Meer waarschijnlijk is, dat de dienst zal worden aangeboden afzonderlijk in verschillende niveaus, afhankelijk van hoeveel kanalen, met de gegevens van het gebruik van het nultarief voor T-Mobile ‘ s eigen wireless klanten.

Terwijl Layer3 TV is alleen beschikbaar in vijf AMERIKAANSE steden nu, T-Mobile belooft om snel uit te breiden dat de aanwezigheid van de post-acquisitie. “De Vn-vervoerder nieuwe TV-dienst zal volledig gebruik maken van T-Mobile landelijke retail aanwezigheid, top-rated merk en award-winnende sales en customer care-organisaties.” Er is geen woord op de vraag of T-Mobile zal springen in de potentieel lucratieve maar enorm duur inhoud business a la Netflix, Hulu, Amazon en anderen, maar het is onwaarschijnlijk dat dit op het eerste, vooral omdat het is een partnerschap aangegaan met Netflix zelf met de T-Mobile EEN Familie-pakket.

T-Mobile beweert ook dat de tijd rijp is voor de Layer3 overname door de staat 4G LTE netwerk en al het werk dat zij doet om zich voor te bereiden 5G. Gezien het feit dat, in tegenstelling tot AT&T, Verizon, Schotel, Comcast en anderen, T-Mobile niet thuis internet, welke TV-dienst van T-Mobile biedt waarschijnlijk zwaar geoptimaliseerd voor de T-Mobile EEN plan, dit betekent dat er veel downsampling naar 480p over LTE-verbindingen.

Wat denk je van deze beweging? Zou u zich aanmeldt voor een T-Mobile-TV-dienst?