T-Mobile er at komme ind i streaming tv forretning med Layer3 TV erhvervelse

0
108

T-Mobile har annonceret købet af en lille streaming tv-udbyder kaldet Layer3-TV, som opererer i øjeblikket i fem AMERIKANSKE byer. Svarende til tjenester som YouTube, TV og PlayStation Vue, Lag 3, bærer signaler, der af de fleste AMERIKANSKE kabel-tv-net og betalingskanaler som HBO, Showtime, og ESPN, men bundter dem med en enkel HD-dekoder og PVR set-top box, der forbinder til et tv i din stue. Tror Tivo.

T-Mobile siger, at det vil lag3-teknologi til at lancere sin egen over-the-top-TV-tjeneste engang i 2018, positionere sig som en mere kundevenlig og sandsynligvis billigere alternativ til kabel-selskaber, som mange kan lide AT&T DirecTV og Skål s SlingTV, har bestræbt sig på at svinge til over-the-top i de seneste år.

I et blog-indlæg, og følgesvend video, T-Mobile sagde, at det “Fn-luftfartsselskab vil bygge TV for folk, der elsker TV, men er træt af det flerårige servicekontrakter, forvirrende sky-høje regninger, eksploderende bundter, klodset teknologier, er forældet UIs, lukkede systemer og elendig kundeservice i dag er de traditionelle TV-udbydere.” Ifølge en University of Michigan rapporten citerede af T-Mobile, “8 af de 10 mærker med det laveste kunde tilfredshed scores i Amerika er der kabel-og TV-udbydere.”

Det er uklart på nuværende tidspunkt, hvad T-Mobile ‘ s over-the-top-TV-tjeneste vil se ud, og om den, som bundling ordninger, som virksomheden er at kritisere, det vil de blive tilbudt en rabat med trådløse tjeneste. Mere sandsynligt er, at den service vil blive tilbudt separat i forskellige niveauer, afhængig af hvor mange kanaler, med brug af de data, zero-rated for T-Mobile ‘ s egen trådløse kunder.

Mens Layer3-TV er kun tilgængelige i fem byer i USA lige nu, T-Mobile løfter til hurtigt at udvide denne tilstedeværelse efter overtagelsestidspunktet. “Fn-carrier’ s nye TV-tjeneste vil drage fuld fordel af T-Mobile ‘ s landsdækkende detail tilstedeværelse, top-rated mærke og pris-vindende salg og kundepleje organisationer.” Der er ingen ord om, hvorvidt T-Mobile vil være at hoppe ind i det potentielt lukrative, men enormt dyrt indhold business a là Netflix, Hulu, Amazon og andre, men det er usandsynligt, at gøre det ved første, især da det er indgået en aftale med Netflix selv med sin T-Mobile EN Familie bundt.

T-Mobile hævder også, at den tid, der er rigtigt for Layer3 købet på grund af sin stand 4G LTE-netværk, og alt det arbejde, som det gør for at forberede sig til 5G. I betragtning af, at, i modsætning til AT&T, Verizon, Parabol, Comcast og andre, T-Mobile tilbyder ikke hjem internet, uanset hvilken TV-tjeneste, T-Mobile tilbud vil sandsynligvis blive kraftigt optimeret til sin T-Mobile EN plan, hvilket betyder masser af downsampling til 480p over LTE-forbindelser.

Hvad synes du om denne flytning? Vil du tilmelde dig en T-Mobile TV-tjeneste?