Spotify og Wixen løse music publishing company ‘ s $1.6 mia retssag

0
103

Spotify og musik forlag Wixen har aftalt at afvise $1.6 mia retssag Wixen gemt tilbage i 2017. Retssagen Wixen anlagt mod streaming-tjeneste hævdede, at Spotify blev ved hjælp af sange fra kunstnere, der er repræsenteret — som Tom Petty og Rage Against the Machine — ulovligt som Spotify ikke havde sendte fysiske breve til sangskrivere til at få “en direkte eller tvungen mekanisk licens” til brug på den platform.

I tillæg til den klage, at Spotify blev engagere sig i krænkelse af ophavsretten ved at undlade at sende disse papir-meddelelser, Wixen hævdede også, at Spotify har undladt at betale sangskriver royalties omkring 21 procent af tiden. Som erstatning, det bad om $150.000 i lovpligtig skader per sang, som er, hvordan virksomheden ankom til $1,6 milliarder pris.

Wixen og Spotify annoncerede opløsningen af en retssag i en erklæring.

Wixen Music Publishing, Inc. og Spotify USA Inc. har aftalt, at en endelig afskedigelse af den retssag indgivet af Wixen Musik Udgivelse i slutningen af sidste år. Konklusionen af denne retssag er en del af en bredere business partnerskab mellem parterne, som er ret og rimeligt løser de juridiske krav gældende ved Wixen Music Publishing vedrørende tidligere udstedelse af licenser til Wixen ‘ s katalog og etablerer et gensidigt fordelagtigt forhold til fremtiden.

TechCrunch bemærker, at de to foretagender, havde været på arbejde i retning af en opløsning i et stykke tid. Tidligere dette år, og en dommer, der ydes en udvidelse til at reagere på arkivering, fordi der var “løbende forligsforhandlinger.” Denne fortsættelse gav domstolene indtil den 21 December til at reagere.

I fremtiden, Musik Modernization Act bør løse dette specifikke problem fra at være et problem. En del af MMA, er, at det slutter hovedparten meddelelse hensigtserklæring om processen for sangskrivere, som kræver levering af papir bekendtgørelser Wixen, der oprindeligt blev indgivet sin retssag over. Men den nye MMA love kun gælder for royalty tvister, der opstår efter 1 januar, i 2018, hvilket betyder, at den Wixen tvist, der er fritaget.