SoundMagic lägger USB-C för att dess budget hörlurar

0
104

SoundMagic är en av de bästa hörlurar varumärken för att gå till när man går bort från hörsnäckorna som kom ihop med din telefon, och nu företaget att lägga till en USB-C modell till sitt sortiment. Den SoundMagic E11D är en $60 par hörlurar med varumärket classic solid aluminium och är perfekt för alla som köpt en av många Android-flaggskepp telefoner som har sjunkit hörlursuttaget under de senaste två åren.

Även om SoundMagic har producerat några stora hörlurar i det förflutna, att byta från ett analogt hörlursuttag till en digital USB-port C kan ha en enorm inverkan på hur det hörlurar ljud, jämfört med 3,5 mm medel. Med den här anslutningen innebär hörlurar måste innehålla sina egna DAC eller digital till analog-omvandlare, snarare än att förlita sig på chipet inuti telefonen. SoundMagic säger att hörlursförstärkare / DAC klarar av musik upp till en hi-res 96 khz / 24-bitars, men dessa råa specifikationer är bara en del av historien när det gäller ljudkvalitet.

De kostar $59.99 och finns att beställa nu

Tillsammans med USB-C-E11D, sade företaget att det snart kommer att presentera sitt första par sant trådlösa hörlurar, Soundmagic E11TW, liksom en uppdaterad par trådlösa hörlurar, SoundMagic E11BT. SoundMagic introducerade sin första par trådlösa hörlurar som förra året.

Den SoundMagic USB-E11D-C-hörlurar, som kostar $59.99 (£59.99 / €64.99) och finns att beställa nu direkt från företaget, kommer att möta några hårda konkurrensen från lik av OnePlus Typ-C Punkter, som vi anser vara väsentliga par USB-C hörlurar tack vare deras otroliga pris-prestanda-förhållande. På tre gånger priset, SoundMagic E11D kommer att slå dem med god marginal för att vinna vårt godkännande.