Sling TV-app uitgebracht voor de Oculus Gaan

0
100

Sling TV heeft aangesloten bij de streaming familie voor de Oculus Gaan. Het wordt geleverd als een gratis download op de Oculus Store en maakt gebruik van de Oculus TV app aan het werk. Er zijn meer dan 100 live-kanalen beschikbaar op Strop voor de TELEVISIE te streamen op uw Oculus Gaan. Aangezien het gebruik van de Oculus TV app zult u getrokken in die bekende virtuele woonkamer met een 180-inch TV te kijken naar deze geweldige titels!

Terwijl de app is gratis te downloaden naar uw Oculus Ga naar de diensten die Sling TV biedt een maandelijks abonnement. Voor $30 per maand kunt u Sling Oranje en dat komt met 30 kanalen zoals ESPN, Disney Channel, AMC, TNT, TBS, CNN, A&E, Geschiedenis, en nog veel meer! Het beste deel? Als u kopen en activeren van uw Oculus Gaan tussen 17 December 2018, en 15 januari 2019, ontvangt u een $80 krediet in de richting van een Sling TV-abonnement!

Zie op Oculus Winkel

Dus wat voor soort diensten biedt Sling-TV te bieden?

Naast de mogelijkheid om Live TV kijken op al uw favoriete apparaten u kunt ook uw favoriete programma ‘ s. U kunt meerdere shows in een keer en houd de opnames zolang u klant bent met Strop-TV. Als je kijkt naar deze opnamen later voel je vrij om snel vooruit door de commercials en ga terug naar de inhoud die u wilt zien van de meest!

Er is een gratis zeven dagen op proef voor u in te checken buiten dit abonnement zonder enige aankoopverplichting. Je moet handmatig annuleren van het abonnement voor het einde van de zeven dagen op proef als je besluit de dienst is niet voor jou.

Er zijn geen lange-termijn contracten of verborgen kosten voor u zorgen over te maken. Als u wilt om uw abonnement te annuleren u kunt op elk moment. In plaats van de vergoeding die u voor uw laatste betaling Sling TV respecteren uw abonnement voor de duur van die maand en niet opladen voor de volgende maand. Als dat volgende maand komt zult u niet langer toegang hebben tot Sling-TV.

Zelfstandige virtuele realiteit

Oculus Gaan

Verander de manier waarop u VR

64 GB geheugen is de beste optie voor het kopen van een Oculus Gaan headset. Heb je genoeg ruimte in het geheugen voor maximaal 7 gedownloade HD-films of 40 games. Profiteer van de 2560×1440 resolutie en 3 DoF door het ervaren van je games op een compleet nieuwe manier met deze stand-alone headset!

  • $250 bij Amazon