Sling-TV app udgivelser til Oculus Gå

0
112

Sling-TV har sluttet sig til streaming familie for Øjet Gå. Det kommer som en gratis download på Oculus Butik og bruger Oculus TV-app ‘ en til at arbejde. Der er over 100 kanaler live tilgængelige på Sling FJERNSYN for dig at streame direkte på din Oculus Gå. Da det bruger Oculus TV app, vil du blive trukket ind i, som bekendt virtuelle stue med en 180-tommer TV til at se disse fantastiske titler!

Mens den app er gratis at downloade til din Oculus Gå den service, at Slynge-TV giver et månedligt abonnement. For 30 dollars om måneden kan du få Slynge Orange og der kommer med 30 kanaler, herunder ESPN, Disney Channel, AMC, TNT, TBS, CNN, A&E, Historie og mange flere! Den bedste del? Hvis du køber og aktiverer din Oculus Gå mellem 17 December 2018, og januar 15, 2019, vil du modtage en $80 kredit mod en Slynge TV-abonnement!

Se på Oculus Butik

Så hvad slags tjenester, der gør Sling-TV?

Udover at være i stand til at se Live TV på alle dine foretrukne enheder, du kan også optage dine yndlingsprogrammer. Du kan optage flere shows på én gang og holde optagelser, så længe du er kunde med Sling-TV. Hvis du ser disse optagelser senere på velkommen til at spole frem gennem reklamer og komme tilbage til det indhold, du ønsker at se de mest!

Der er en gratis syv dages prøveperiode for dig til at tjekke dette abonnement uden nogen strenge knyttet. Du bliver nødt til manuelt at annullere abonnement inden udgangen af de syv dages prøveversion, hvis du beslutter dig for, er ikke for dig.

Der er ingen lange kontrakter eller skjulte gebyrer for dig at bekymre dig om. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement til enhver tid, du kan. I stedet for godtgørelse af dig til din sidste betaling Slynge TV vil ære dit abonnement til varigheden af denne måned og ikke debitere dig for den næste måned. Når der i næste måned kommer, vil du ikke længere have adgang til Sling-TV.

Standalone virtuelle virkelighed

Oculus Gå

Ændre den måde, du bruger VR

64 GB hukommelse er den bedste mulighed for at købe en Oculus Gå headset. Vil du have masser af hukommelse med plads til op til 7 downloadet HD-film eller 40 spil. Drage fordel af 2560×1440 opløsning og 3 DoF ved at opleve dine spil på en helt ny måde med denne enkeltstående headset!

  • $250 på Amazon