Razer Hammerhead USB-C ANC omdöme: lätt isolering

0
104

Om du inte har köpt trådlösa hörlurar, då du är mest sannolikt att drabbas av borttagning av hörlursuttaget som i de flesta nya flaggskepp-tech-produkter. Som min kollega Vlad påpekade att situationen är långsamt på att förändras till det bättre: tillverkare är äntligen ta itu med behov som de är ansvariga för att skapa. Men nu med frågan om huruvida du kan eller inte kan hitta ett bra, prisvärt USB-C hörlurar svarade, är det dags att se vad som händer när priset (och kvalitet, förmodligen) går upp.

Razer ‘ s nya $99 USB-C-hörlurar erbjuder en sak som gör att de sticker ut i sin storleksklass: aktiv brusreducering (ANC). Det är ett komplett USB-C öronsnäckor paket som innehåller ett fodral, fyra olika storlekar på öronsnäckor (inklusive ett minne skum par), en flätad kabel med in-line-fjärrkontrollen, och lätta upp Razer logotyper på varje aluminium öronsnäckor (som du inte kan stänga av).

8

Gränsen Betyg

Razer Hammerhead USB-C ANC

Bra Saker

  • Klart ljud kvalitet
  • Fast brusreducering
  • De dubbla som ljus upp Razer örhängen!
  • Ingår silikon och minne skum öron-tips

Dåliga Saker

  • Vissa enheten kompatibilitetsproblem
  • Kabel-blir lätt trassligt
  • Du kan inte stänga av logotyp belysning

Köpa för $99.00 från Razer USA

Anledningen till att du kanske vill spendera $99 på USB-C hörlurar är att få bättre bygg-och ljudkvalitet än vad som $29 USB-C-hörlurar erbjuder. Detta gäller i Hammerhead är fallet. Andra USB-C hörlurar som $20 Kulor har bra ljud isolering på grund av sin konstruktion, men de har inte ANC. Även om den aktiva brusreduceringen är inte super effektivt i varje scenario, Hammerhead USB-C ANC är en av de bättre utrustade USB-C-hörlurar som du kan köpa som fungerar med din nya telefon, iPad eller laptop.

Razer är Hammerhead USB-C ANC har en utmärkt form och vinkel för de flesta öron, så en bekväm passform som är mindre beroende av storleken på hörsnäckorna tips eller material (det finns tre olika storlekar av silikon och ett minne skum). I mitt fall, medelstora silikon och överensstämmer med memory foam tips hade den bästa passform.

De är lätt med en l ‘ habitat passform

Välsittande örat tips är grunden för bekväma hörlurar. De Följa skum par är min favorit av de fyra öronsnäckor tips i rutan, eftersom de erbjuder de lägsta tätning och presterar bäst när ANC är påslagen. Efter alla, buller isolering är vad Hammerhead ANC handlar om-även om det tar några smärre justeringar för att få bekväm medan minne skum som expanderar i-ear. Du kommer att uppskatta dem när hörlurar etablera ett tätt och som ett resultat, inte faller ut.

Att anställa Hammerhead är buller isolering kapacitet är en subtil, men uppfyller förbättring som blir mer märkbara när jag lyssnar på högre volymer.

Slå på ANC är subtil men du kan tala om det på

På ett tåg, kommer du fortfarande höra i närheten samtal men skrik av låtarna nedan får filtreras bort. Jag gillar mest av allt hur som låter mig ställa ut tunnelbanevagn och fokusera på Billie Eilish är kuttrande röst på “come out and play”. Men det är också lättare att uppskatta ANC i baksätet av en bil än det är att sitta på en Manhattan J tåg på grund av din lugnare omgivningar. I båda dessa scenarier, det är en klar förbättring i buller isolering som beviljats med hjälp av ANC, men jag skulle inte räkna med Hammarhaj att isolera min hörsel så grundligt som ett par over-ear-hörlurar. Hammerheads bara inte har denna förmåga.

Ljudkvaliteten är en Hammarhaj USB-C ANC: s starkare passar. Mids är skarp och tydlig, toppar kan fånga din uppmärksamhet, och när basen är på tamer sidan, det finns fortfarande en tillfredsställande låga rumble med tillräckligt med tyngd för att ge liv till en Tunnelbana Boomin produktion. Generellt, de är förvånansvärt väl avvägt trots att vi inte kommer med en medföljande app. Det är uppfriskande, eftersom det finns ofta lika (eller mer) dyrare trådbundna och trådlösa hörlurar som kräver viss utjämning innan de låter sitt bästa. För att hjälpa till med att producera klar, okomprimerat, Razer ingår en DAC (digital audio converter) som fungerar på 24bit/96kHz.

Lyssna på ett helt album som bär dem, varför inte?

Hammerhead är ljudkvaliteten låter bäst när du lyssnar till en hi-fi-ljud-filer (Tidvatten, Deezer, eller din egen okomprimerad musik), särskilt om du har bara varit att lyssna till Apple Musik och Spotify (och kan se skillnad). På flipside om du är spel, det är mycket bättre att spela Fortnite med brusreducerande hörlurar än det är att bära en skrymmande par av över-öronen eller trådlösa hörlurar som inte har brusreducering, som MW07. Mobila spel bör bli spel i dess mest bärbar, lätt form-som har att föra över till de tillbehör du använder.

En av de viktigaste aspekterna av USB-C hörlurar är att de är allmänt fungerande. Så länge det passar in i hamnen, det bör fungera. Men, som vi vet alla alltför väl, verkligheten är inte alltid så enkelt. Nintendo Byta USB-port C, till exempel, fungerar inte med USB-C headset på grund av Nintendos egen design, och att inkompatibilitet har Hammarhaj.

Problem med Pixel 3 och det kommer inte att fungera på Switch

På samma sätt, jag hade problem med Pixel 3 XL all-digital USB-port C, som ibland kunde klippa ut och pausa musik. För att se till att det inte var fel på hårdvaran, jag fick en andra fräscha par från Razer, och fann att jag fortfarande hade enstaka cut-outs när jag placerade telefonen i min ficka. Kanske det finns ett samband konflikt mellan min Pixel USB-port C och Hammerhead? Under tiden jag har nått ut till Razer för att se om det finns en potential att fixa.

På den ljusa sidan, Hammerhead arbetat med ganska mycket alla andra USB-C-utrustad enhet jag testade den med. Som innehåller MacBook Pro, Alienware m15, Razer Blade 15, Razer Telefonen 2, new iPad Pro, en Windows-10 skrivbord, en OnePlus 6T, och Pixel 2 XL. Även om jag är långt från nöjd om Hammerhead är frågor som bor ansluten till min Pixel 3 XL, det hade noll fel med de allra flesta enheter jag testat det med, om ANC var på eller av.

Genom att hålla sig till det väsentliga och att hålla dem enkla, Razer ‘ s bästa versionen av Hammarhaj hörlurar är min favorit USB-C hörlurar till dag. Jämfört med andra USB-C hörlurar, Hammerheads erbjuder ANC till ett lägre pris än Libratone hörlurar, en mer bekväm passform än de Pixel Knoppar, och bättre bildkvalitet än de OnePlus Kulor. De är verkligen plug-and-play, och inte kräver en app för att använda speciella funktioner, och de är bekväma att bära.

En av de bästa all-around USB-C hörlurar

Spendera $99 för hörlurar kan vara svårt att svälja för vissa, men för dem som är villiga, att du gör en solid investering här. För det första, genom att köpa in i framtiden för “en-port-passar-alla” som ges av USB-C, och för det andra, förtroende för att ha ett par av fasta, brusreducerande hörlurar, så att du inte störs nästa gång någon försöker värva deras mixtape samtidigt som du går ner för gatan.

Jag önskar bara att det fanns sätt att stänga av den upplysta logotyper, för ibland känner jag mig som en gående trafik ljus.

Vox Media har affiliate partnerskap. Att dessa inte påverka det redaktionella innehållet, men Vox Media kan tjäna provision för produkter som köpts via affiliate-länkar. För mer information, se vår ethics policy.