Galaxy S7 display standard Full HD efter Nougat opdatering, men du kan skifte tilbage

0
110

Galaxy S7 Nougat Full HD Galaxy S7 Nougat Full HD

Nougat opdatering til Galaxy S7 og S7 kant indfører en ny skærm skalering indstilling, der lader dig reducere skærmopløsningen som en måde at spare på batteriet. Med opdateringen, kan du nu vælge mellem tre tilstande — WQHD (2560×1440), FHD (1920×1080) og HD (1280×720). Mens det er en smart funktion at have, skærmen på Galaxy S7 og S7 kant er automatisk misligholdende til Fuld HD for dem, der har installeret opdateringen.

Displayet på S7 og S7 kant ser godt ud, selv med Fuld HD, og for det meste, er der ikke en stor forskel, når du ser tekst og billeder i Fuld HD, når der sammenlignes med QHD. Som vi har set, når funktionen først rullet ud i løbet af Nougat beta-test, er det sandsynligt, Samsung er den misligholdende skærm til Full HD for at forlænge batteriets levetid og forbedre ydeevnen. Heldigvis kan du nemt skifte tilbage til den oprindelige Quad HD-opløsning ved at gå til Indstillinger -> Display.