Galaxy S7 display krijgt standaard de waarde Full HD na Nougat update is, maar u kunt overschakelen

0
101

Galaxy S7 Nougat Full HD Galaxy S7 Nougat Full HD

De Nougat-update voor de Galaxy S7 en S7 rand introduceert een nieuwe display-schaling optie waarmee u de schermresolutie als een manier om de batterij te sparen. Met de update kun je nu kiezen tussen drie modi — QHD (2560 x 1440), FHD (1920×1080) en HD (1280 x 720). Hoewel het een handige functie om het scherm van de Galaxy S7 en S7 rand is automatisch in gebreke gebleven om Full HD voor degenen die de update hebt geïnstalleerd.

Het display op de S7 en S7 rand ziet er geweldig uit, zelfs op Full HD, en voor het grootste deel, er is niet veel verschil bij het weergeven van tekst en beelden in Full HD vergeleken met QHD. Zoals we hebben gezien wanneer de functie voor het eerst uitgerold tijdens de Nougat beta test, is het waarschijnlijk dat de Samsung is in gebreke gebleven het scherm om Full HD te verlengen levensduur van de batterij en de prestaties te verbeteren. Gelukkig kunt u gemakkelijk terug te schakelen naar de native Quad HD-resolutie door te navigeren naar Instellingen -> Display.