Apple vil trække ældre iPhones fra sin tyske butikker efter Qualcomm vinder delvist forbud

0
112

Apple vil trække iPhone 7 og iPhone 8 modeller fra sine butikker i Tyskland efter en gevinst for Qualcomm i byretten i München, som fastslog, at Apple ‘s udstyr var krænkende på Qualcomm’ s intellektuelle ejendom, der er relateret til strømbesparelser i smartphones.

Ifølge CNBC, Apple er allerede arbejder på at appellere afgørelsen, men selskabet har oplyst, at en del af denne proces, vil det være at suspendere salget af iPhone 7 og iPhone 8 i 15 Apple-butikker i Tyskland. Nyere enheder, som iPhone XS og XR, er upåvirket af den herskende, og iPhone 7 og iPhone 8 vil fortsat være tilgængelige fra tredjeparts-sælgere og luftfartsselskaber, som godt.

IPhone 7 og iPhone 8 vil ikke blive solgt på tysk Apple butikker

Nyheden kommer, efter at Qualcomm har vundet en lignende forbud i Kina, der ville have forbudt salg af ældre modeller, selv om Apple har allerede opdateret iOS for Kinesiske brugere med nye animationer til at tillade salg for at fortsætte. Per Financial Times, at Apple havde tilsyneladende forsøgt at udstede en lignende form for software-opdatering, der tidligere på året for at afværge et potentielt problem i Tyskland (denne gang, er relateret til, hvordan brugere kan søge kontakter), men den seneste afgørelse for at spare strøm kan være sværere at løse, da det er tilsyneladende et hardware-problem.

Afgørelsen markerer den seneste salvo i den stadigt eskalerende kamp mellem Qualcomm og Apple, der blev lanceret for næsten to år siden, da Apple første gang beskyldt Qualcomm udhuling af priser for sine modem chips. Qualcomm igen lanceret en række retssager mod Apple beskylder den for at overtræde sin IP, som har ført til den nuværende uregerlige situation.