Se et Pust af den Vilde speedrunner indsamle Koroks er hypnotiserende

0
14

Hundredvis af Koroks, barn mellemstore skovens ånder, der kan øge din lagerkapacitet, der er skjult i hele Hyrule i Ånde af Naturen. Alle ved, at kortet er fuld Koroks, men du kan ikke rigtig få en fornemmelse af, hvordan flush kort er med disse væsner, indtil du ser en ekspert Zelda-afspiller indsamle så mange Koroks muligt, så hurtigt som muligt.

Kendt som speedrunners, disse savant spillere konkurrerer i en række forskellige formater, der fastsætter regler for deres spil igennem. Nogle løbere, for eksempel, kan du prøve at træde gennem spillet så hurtigt som muligt, fuldførelsesprocenten blive fordømt, mens andre forsøger at afslutte hver enkelt del af spillet. Sidstnævnte er omtalt som 100% speedrun, og et Zelda-afspiller især Swiffy, har været optimering af ruter for denne form for leg gennem siden februar 2017. Der er mange komponenter til en 100% køre, såsom at besejre hver boss, men en af de mere tidskrævende opgaver, der indebærer indsamling af alle 900 til rådighed Koroks i spillet.

Swiffy har været at dokumentere sine fremskridt gennem en Twitter-konto, @BotW100percent, alle i et forsøg på at skabe en eventuel udstilling, hvor han viser off hans fremskridt. Gennem denne proces, Swiffy har udviklet et sjovt mini-spil, hvor han forsøger at indsamle Koroks i stramme klynger, med det mål at tilfalder en hver 28 sekunder eller mindre. Ser ham søm dette mål føles som trylleri:

Klippene kan føle sig særligt vidunderlige, hvis du ikke følger world of Zelda hastighed, der kører, hvor spillerne har redefineret, hvad det vil sige at være god til Breah af Naturen.

Her, fans udnytte alle former for mekanik at gøre Link bevæge sig hurtigere — en fælles metode indebærer at fløjte, mens moset sprint knappen for at køre uendeligt. Korok-jagt i det særlige gør brug af Amiibo dråber, som kan gyde metal æsker, som kan bruges til at springe over kortet ved hjælp Status.

“Skjold surfing er en anden teknik, der kan give nogle interessante muligheder,” Swiffy fortalte Randen. “Link er normalt tvunget ind i hans tomgang animation ved at indsamle en Korok, men hvis du shield flip under jingle, at han vil fortsætte med at surfe. Dette kan bruges til at give dig selv et forspring på at droppe ned fra høje områder, eller blot for at lade dig fortsætte med at glide ned ad skråninger, som du skal klikke gennem tekstbokse.”

Indånding af Naturen kan være næsten to år gammel, men for speerdunners, de muligheder, der stadig føler uendelige.

“Jeg er stadig blæst væk af, hvor hurtigt denne latterligt store spil kan afsluttes,” Swiffy fortalte Randen. “Jeg har sagt i et stykke tid, at min ‘optimistisk’ mål er, at den færdige udstilling på under 16 timer. Sidst jeg talte, der er over 1500 mål, der skal udfyldes for en 100% køre. Så længe der er noget at få gjort hver 38 sekunder, derefter sub 16 [timer] er absolut lade sig gøre.”