Het kijken naar een Adem van de Wilde speedrunner verzamelen Koroks is betoverend

0
26

Honderden Koroks, de kind-en kleinbedrijf bos geesten die kunnen verhogen van uw opslag capaciteit, zijn verborgen in Hyrule in de Adem van het Wild. Iedereen weet dat de kaart vol is Koroks, maar je hebt niet echt een idee krijgen van hoe het doorspoelen van de kaart is met deze beestjes totdat u kijken naar een expert Zelda-speler verzamelen van zoveel Koroks mogelijk, zo snel mogelijk.

Bekend als speedrunners, deze savant spelers concurreren in een verscheidenheid van verschillende formaten, die bepalen de regels voor hun spel spelen. Sommige lopers, bijvoorbeeld, probeer blaze door het spel zo snel mogelijk de slagingspercentages worden verdoemd, terwijl anderen proberen te voltooien elk onderdeel van het spel. Het laatste wordt aangeduid als 100% speedrun, en een Zelda-speler in het bijzonder, Swiffy, is het optimaliseren van routes voor deze soort van spelen door middel van sinds februari 2017. Er zijn veel onderdelen aan een 100% uitvoeren, zoals het verslaan van elke baas, maar één van de meer tijdrovende taken omvat het verzamelen van alle 900 beschikbaar Koroks in het spel.

Swiffy is het documenteren van zijn vooruitgang door middel van een Twitter-account, @BotW100percent, allemaal in een poging om een eventuele tentoonstelling waar hij toont zijn vooruitgang. Door dat proces, Swiffy heeft een leuke mini-game waar hij probeert te verzamelen Koroks in kleine clusters, met het doel van het sparen van elk 28 seconden of minder. Naar hem te kijken nail dit doel voelt als hocus-pocus:

De clips kunnen zich vooral aan de wonderlijke als u zich niet aan de wereld van Zelda snelheid draait, waar de spelers opnieuw wat het betekent om goed in Breah van het Wild.

Hier, fans profiteren van alle soorten van de mechanica te maken van Link-sneller — een gebruikelijke methode gaat fluiten tijdens het persen van de sprint knop voor het uitvoeren van oneindig. Korok-de jacht in het bijzonder maakt gebruik van Amiibo druppels, die kunnen paaien metalen dozen die vervolgens kan worden gebruikt voor de kluis in de kaart met behulp van Status.

“Schild het surfen is een andere techniek die kan leiden tot een aantal interessante opties,” Swiffy vertelde De Berm. “Een koppeling is meestal gedwongen in zijn inactief animatie bij het ophalen van een Korok, maar als je schild flip tijdens de jingle, dat hij zal blijven surfen. Dit kan worden gebruikt om uzelf een voorsprong op te laten vallen naar beneden van hoge gebieden, of gewoon om u te laten blijven glijden van de hellingen als je door te klikken op de tekst vakken.”

De adem van het Wild kunnen bijna twee jaar oud, maar voor speerdunners, zijn de mogelijkheden nog steeds het gevoel eindeloos.

“Ik ben nog steeds versteld van hoe snel dit belachelijk grote spel kan worden voltooid,” Swiffy vertelde De Berm. “Ik heb een tijdje dat mijn ‘optimistisch’ doel is om de voltooid tentoonstelling tot 16 uur. Laatst heb ik geteld, er zijn meer dan 1500 doelstellingen in te vullen voor een 100% uitvoeren. Zolang er iets aan gedaan om de 38 seconden, daarna de sub 16 [uren] is absoluut goed te doen.”