Epic zegt dat het ‘in de war’ en verwijdert overmeesterd Infinity Blade van Fortnite

0
9

Epische kondigde vanmorgen aan dat haar nieuwe en controversiële Infinity Blade “mythische” item is verwijderd uit Fortnite, volgende wijdverspreide kritiek over het item overmeesterd natuur-en game-breaking positie als een hoogtepunt, late-game wapen. De omkering, terwijl het niet de eerste keer Epische veranderd cursus op een impopulaire ontwerp besluit vrij snel, is opmerkelijk voor de taal van de ontwikkelaar gebruikt om het aan te kondigen, en hoeveel Epische hyped-up van het item in marketing en promo ‘ s voor de onlangs vrijgegeven van seizoen 7.

“We messed up en uitgerold in de Infinity Blade overmeesterd / zonder goede counters, vooral in de laatste game,” leest het bedrijf een tweet van publicatie van de wijziging. “De Infinity Blade is Gewelfd en we zijn opnieuw evalueren van onze benadering van het Mythische items. Bedankt voor het bellen naar ons uit!” Zelden heeft het bedrijf gezegd in duidelijke termen dat het echt een grote fout. Maar de Infinity Blade was duidelijk niet goed doordacht.

Voor een, het item dat gaf de spelers een ongekende mobiliteit, de mogelijkheid om bijna één-tegen een andere tegenstander, en de mogelijkheid om te breken een speler gebouwde structuur, alle tijdens het herstellen van een significante brok van de speler gezondheid terug met elkaar te doden. Epische afgezwakt de gezondheid van regeneratie aspect van het item eerder in de week in reactie op de feedback over hoe het item wordt gebruikt in de Winter Royale toernooi circuit. Het is ook bekend gemaakt dat het verwijderen van de mogelijkheid om te oogsten van grondstoffen, terwijl het hanteren van het mes.

Maar over het algemeen, spelers, inclusief voor-wie gebruikt het zwaard om te handig win games, waren woedend dat een dergelijke krachtige item had neergezet in een zeer concurrerende game — één met grote e-sports ambities, niet minder — met weinig tot geen inzicht hoe het kan drastisch veranderen, het spel en de e-sport landschap. Nu, dat een weerslag lijkt te hebben geleid tot een meer definitieve actie.

De Infinity Blade is gewoon een voorbeeld, zij het een high-profile een, van de Epische bredere strijd om de balans van de casual en voortdurend veranderende aard van Fortnite met een competitieve scene dat trekt top e-sports teams en atleten, en houdt deze in de nummer één plek op te sporen. Of het toevoegen van de mogelijkheid om opnieuw te implementeren uw zweefvliegtuig of het maken van explosieven schade deal door structuren, Epic is altijd wat te knutselen met manieren om Fortnite de skill gap — of de delta tussen de beste spelers en de gemiddelde kleiner.

Er is een reden voor deze. Casual spelers niet terug blijven komen naar Fortnite elke dag (en geld te besteden aan emotes en skins) als ze kunnen nooit winnen van een spel of voortdurend uit ervaren door de ervaren spelers, of als er niet iets fris om te controleren om te houden van de interessante ervaring.

Epic heeft de neiging om te luisteren naar feedback van spelers aandachtig, en maakt wijzigingen aan het spel sneller dan vrijwel elke ontwikkelaar die er zijn. En door zijn beperkte-tijd spelmodi en snelle iteratie, het is erin geslaagd om met Fortnite de immense populariteit voor zowel dagelijkse spelers en pro ‘ s en streamers geven door het grootste aantal mensen dat ten minste één of twee goede redenen om in te loggen regelmatig. (“De gemeenschap lijkt universeel eens het zwaard zou hebben gemaakt, meer zin in een beperkte tijd modus van het spel.) Maar elke keer in een tijdje, het lijkt te ver te gaan, en de Infinity Blade lijkt te hebben gewoond zijn naam een beetje te effectief.