Walmart tilføjer Art.com til sin liste af opkøb for at tage på Amazon

0
14

I går, Walmart annoncerede sine planer om at købe Art.com en specialitet e-forhandler af kunst, plakater, og wall decor. Art.com vil fortsætte med at fungere som et selvstændigt websted, og dets produkter vil være tilgængelige på andre for nylig erhvervet Walmart sites som Jet.com og Hayneedle.com. Handlen forventes at lukke i begyndelsen af næste år.

Site, som tilbyder overkommelige billeder og kunstværker, der henvender sig til millennials og folk, der ønsker at dekorere deres første lejligheder. Det har eksisteret siden 1998, og mange mennesker er kommet på tværs af det på et tidspunkt, mens de forsøger at dekorere deres college dorm. Det er en lidt mere voksen nu, og byder på indretning tilbud, og mere end 2 millioner kurateret billeder, der appellerer til millennials med Crate & Barrel drømme om en CB2 budget.

Billede: Art.com

Walmart er, der prøver at etablere sig selv som en “specialty retail destination for hjemmet”, og denne aftale er endnu en tilføjelse til selskabets voksende liste af opkøb i sin søgen efter at tage på Amazon. Amazon tilbyder art prints i tillæg til originale værker fra kunstnere og forhandlere. (For eksempel, kan du købe en signeret Banksy screenprint for $135,000 med $4.99 forsendelse.)

Hvad Amazon ikke har, er redaktionelle billeder eller data indsigt fra sites som speciale Art.com. Walmart siger stykker kunder vælger, vil give dem mulighed for at gøre personlige anbefalinger og give dem en bedre forståelse af design-æstetik, farve præferencer, supplerende stykker — gerne tæpper, møbler osv. — og selv indsigt i størrelsen af den plads.” Virksomheden satser på at erhverve unikke, differentierede digitale mærker, og det er ikke at vise nogen tegn på afmatning.