Sayonara Wilde Hart is de volgende wedstrijd van cult mobiele studio Simogo

0
14

Het is al sinds jaar hadden we een nieuw spel van Simogo, de kleine zweedse studio achter offbeat hits als Apparaat 6 en De Sailor ‘ s Dream. Maar op de Game Awards van deze avond, het team heeft bekendgemaakt dat de langverwachte volgende project: Sayonara Wilde Harten, en het ziet er compleet anders dan wat de studio heeft gedaan. Het is beschreven als “een euforisch muziek video dromen over het zijn geweldig, motorrijden, skateboarden, dansen vechten, schieten lasers, zwaaiende zwaarden, en het breken van harten op 200 mph.”

Het heeft duidelijk een zware muzikale focus — zoals je kan zien in de trailer boven — en een absoluut wilde gevoel voor stijl, zoals een interactieve muziekvideo. Het is ook niet expliciet een mobiele game, net als de meeste Simogo titels, maar in plaats daarvan zal de lancering van de Nintendo Schakelaar en “andere platforms” enige tijd volgend jaar. We weten niet veel anders nu.

Grid View

Sinds zijn debuut met de charmante mobiele game Hobbelige Weg, Simogo ‘ s output steeds eclectische de loop van de jaren, strekken zich vaak uit tot de grenzen van wat een spel is. Het begon met de verontrustende adventure game Jaar Lopen, voordat het uitbreiden van de interactieve spionnenverhaal Apparaat 6 en De Sailor ‘ s Dream, een rustige verzameling van korte verhalen. De studio ‘ s meest recente release is 2015 de SPL-T, een verslavend, lage-fi puzzel spel.