Sayonara Wild Hjerter er det neste spillet fra kult mobile studio Simogo

0
16

Det har vært mange år siden vi har hatt et nytt spill fra Simogo, den lille svenske studioet bak utradisjonelt hits som Enheten 6 og Sailor ‘ s Drøm. Men på Game Awards i kveld, teamet annonsert sin etterlengtede neste prosjekt: Sayonara Wild Hjerter, og det ser helt annerledes enn noe studio har gjort før. Det er beskrevet som “en euforisk musikk video drøm om å bli awesome, kjører motorsykkel, skateboard, dans slåss, skyte lasere, vifter med sverd, og å bryte hjerter på 200mph.”

Det har helt klart en tung musikalske fokus — som du kan se i traileren over — og en helt vill følelse av stil, som en interaktiv musikk video. Det er heller ikke uttrykkelig er et mobilt spill som de fleste Simogo titler, men i stedet kommer til å lansere på Nintendo Slå og “andre plattformer” noen gang neste år. Vi vet ikke så mye annet akkurat nå.

Rutenett-Visning

Siden sin debut med den sjarmerende mobile spill Humpete Vei, Simogo produksjonen har blitt stadig mer variert gjennom årene, ofte strekke grensene for hva et spill er. Det startet med et helt annet eventyr spill År Gange, før utvide til interaktive spy roman Enheten 6 og Sailor ‘ s Dream, en fredelig samling korte historier. Studioets mest nylige utgivelsen er 2015 er SPL-T, et vanedannende, lav-fi puslespill spillet.