Pillowfort wil de Tumblr alternatief, maar het is nog niet klaar

0
43

Tumblr-gebruikers zijn op de rand van een exodus. In de zoektocht naar een nieuwe thuis, op vele wijzen in de richting van een relatief nieuw en ongehoord website naar het huis van zijn wezen: Pillowfort.

Pillowfort is een jonge, blog-centric sociale platform geïnspireerd door de vroege LiveJournal gemeenschappen en Tumblr fans. Mensen kunnen plaatsen hun foto ‘s, geschreven teksten, illustraties, Gif’ s, en delen die creaties met anderen. Er zijn mogelijkheden voor zowel de publieke als private instellingen, maar de site is bedoeld om mensen in staat stellen om de verspreiding van hun werk in contact te komen met gelijkgestemde individuen, en het creëren van gemeenschappen — met inbegrip van degenen die prijs stellen op het seksuele schrijven en beeldmateriaal.

Nu, het is de stuwkracht in de schijnwerpers te zetten met een voorsprong van Tumblr ‘ s beslissing om te verwijderen “adult content”, een controversiële wijziging ontmoeting met de hoon van haar bezielde gemeenschap. Maar Pillowfort blijft een work in progress. Sinds de lancering op Kickstarter en Indiegogo eerder dit jaar, Pillowfort heeft alleen uitgerold beta nodigt uit tot een kleine groep van mensen voor het testen. En hoewel het actief, de site is vaak nauwelijks functioneel, volgens de mensen die gebruik hebben gemaakt van de service van de afgelopen paar maanden.

Als mensen op zoek naar een nieuwe website voor het hosten van hun schrijven en foto ‘ s, Pillowfort is de naam op ieders tong. Duizenden verzoeken overstroomd van het team inbox sinds Tumblr gemaakt zijn aankondiging op maandag, de site van de leider zegt. Het is echter onduidelijk of een site zonder een dedicated development team dat nog in de vroege stadia van plan-en is voorbereid voor een toestroom van gebruikers kan fungeren als een geschikte vervanger voor Tumblr levendige gemeenschappen en miljoenen gebruikers.

Pillowfort

Pillowfort ontwerp.

Afbeelding: Pillowfort

Het is nog niet klaar

Julia Baritz gelanceerd Pillowfort in februari 2017, maar ze erkent dat niemand echt aandacht te besteden aan wat haar team aan het doen was. Op slechts 700 mensen aangemeld voor de site minder dan twee jaar geleden, en dat was een kleine groep genoeg voor haar team — zichzelf en twee andere full-time ontwikkelaars om zich te concentreren op zonder veel bezorgdheid.

Dat veranderde volgende Tumblr ‘ s aankondiging. Baritz vertelt Het Punt dat plotseling de vennootschap postvak in is vol met verzoeken van mensen op zoek naar hun kamp opgezet op een nieuw platform. Het kwam op het meest ongelegen moment; Baritz had de site down voor onderhoud in het weekend te repareren van een lek opgemerkt door mensen met Pillowfort, en de plotselinge instroom in personen proberen om toegang te krijgen tot de website bij elk probleem voelen groter.

Pillowfort was niet ontworpen om te worden Tumblr. Het was een alternatief, gebaseerd op jaren doorgebracht in het fandom gemeenschappen op sites als LiveJournal en Dreamwidth, een gelijksoortige journaling en bloggen. Nu, echter, Baritz realiseert zich dat er een extra verantwoordelijkheid die komt met de explosie van aandacht Pillowfort is ontvangen. Het team is met het samenstellen van een plan om te proberen en geschikt voor nieuwkomers’ interesse in de site, maar ze begrijpen het gaat om een beetje te balanceren.

“Het gaat een tijdje duren voor ons klaar.”

“Ik ben zeker blij dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in de site, maar het is waar dat we hadden niet verwacht dat dit zoveel aandacht ineens,” Baritz zegt. De site van de infrastructuur is ontworpen voor het kleinere publiek Pillowfort zag bij de lancering, en Baritz zegt het team is haast te halen als Tumblr-gebruikers overstromingen in. “Het gaat een tijdje duren voor ons klaar en om te voldoen aan al die aandacht.”

Onderdeel van die afweging omvat het houden van het aantal mensen die zijn toegestaan op het terrein tot een minimum beperkt. Degenen die het ontvangen hebben beta nodigt in het verleden, of hebben hun registratie goedgekeurd zal worden toegestaan om te beginnen of blijven posten, maar er is een limiet aan hoeveel nieuwkomers zijn toegekend site privileges. De huidige tijd $5 vergoeding zal blijven, Baritz zegt. En hoewel er een mogelijkheid dat zal verdwijnen in de toekomst, de vergoeding fungeert ook als een goede manier om mensen op een afstand tot ontwikkeling oppakt en meer ondersteuning is beschikbaar.

Functionaliteit is een grote zorg zijn.

Peer Waldorf, een oude Tumblr-gebruiker, is het gebruik van Pillowfort voor een paar maanden en zegt dat de site nog niet bijna genoeg voorbereid voor de instroom in het gebruikers geleid. Waldorf was uitgenodigd lid te worden van de dienst door middel van een tweede golf beta invite, horen hoopvolle opmerkingen van hun vrienden, besloten om uit de mogelijke Tumblr alternatief. Ze had geen enkele intentie om te springen van het schip, maar ze zei tegen De Rand van de vennootschap aankondiging over de 18+ – inhoud, ze zijn ook op zoek gegaan naar een nieuw huis.

“De site is nauwelijks functioneel.”

Dit is niet ongebruikelijk voor Waldorf. Ze zijn in het fandom gemeenschap lang genoeg om te onthouden de val van LiveJournal, de ongelukkige verschuiving naar Dreamwidth, en de uiteindelijke migratie naar Tumblr. Gemeenschappen verschuiven wanneer de websites niet langer te voldoen aan de behoeften van de makers, het Waldorf zegt, en Tumblr voorzien van een specifieke tool die geen LiveJournal, noch Dreamwidth kan: bereikbaar delen.

Tumblr is eenvoudig te gebruiken, maar Waldorf vertelt Het Punt dat Pillowfort niet dicht in de buurt. Ze zeggen dat de site is nauwelijks functioneel.

“Het moet meer geld,” Waldorf zegt. “Het moet iemand die echt weet hoe om te code … De site is nauwelijks functioneel. Je hebt heel, heel basic functionaliteit, maar het is niet een plek die ik voel als ik zou veel tijd doorbrengen in de manier waarop het nu.”

Baritz is zich ervan bewust dat er aspecten van Pillowfort die moeten worden gewerkt. Pillowfort was niet de bedoeling om deze populaire dit snel. Het was niet de bedoeling om alle Tumblr ‘ s verloren toegewijden op zoek naar een nieuwe plek om te wonen, en het was nooit de bedoeling om een Tumblr-dupliceren. Baritz wil van mensen om te genieten van Pillowfort, het bouwen van duurzame gemeenschappen, en een blog zonder angst weerslag over de content die wordt gepost. Pillowfort is toegewijd aan zodat de inhoud voor volwassenen op de site zolang het niet in strijd met de wet of het welzijn van mensen.

“Ik wil dat onze gebruikers in staat zijn om te creëren wat zij willen en niet zorgen te maken over het hebben van hun inhoud verplaatst of gecensureerd,” Baritz zegt.

Baritz duidelijk heeft grote plannen voor Pillowfort, maar ze is zich ook bewust van hoe met de huidige gebruikers voelen, vertellen De Rand het is iets wat het team werkt hard aan. Ze heeft alleen een aanvraag voor de mensen overstroming van de site en op zoek naar een nieuwe woning: de patiënt.

Pillowfort

Een voorbeeld van hoe de Pillowfort gemeenschap werkt.

Afbeelding: Pillowfort

Geduld, geduld, geduld

Kari Lottle is een oude Tumblr-gebruiker die zich heeft aangemeld voor Pillowfort en toegang is verleend op de dag van Tumblr ‘ s aankondiging werd gedaan. Ze bracht haar tijd door met het spelen met de website, en hoewel het is duidelijk niet een Tumblr-vervanging nog, ze heeft de hoop dat het kan precies wat de gemeenschap nodig heeft. Nu, terwijl mensen op zoek bent naar een nieuwe digitale ruimte om naar huis te bellen, dat is meer dan genoeg.

“Ik denk niet dat het gaat om een nieuwe Tumblr op elk moment snel, maar ik denk dat het zou kunnen, het zou kunnen in de buurt komen, vooral op het fandom kant,” Lottle vertelt De Berm. “Pillowfort is het dichtst dat we hebben. Het is heel goed mogelijk. Het grote ding vast te houden terug nu zou het inschrijfgeld van $5.”

Aan het einde van het interview, Baritz onderbroken en vroeg of ze kon het toevoegen van een korte opmerking. Als iemand die jarenlang op verschillende websites bouwen gemeenschappen, ze begrijpt het gevoel van urgentie mensen hebben, maar ze wil van mensen om te onthouden dat Pillowfort niet te vervangen Tumblr. Ze wil dat de mensen vergeet niet dat websites de tijd nemen om te bouwen en te onderhouden. Pillowfort is een team van minder dan vijf mensen. Rome werd niet gebouwd in een dag, en Pillowfort ook niet meer.