Pillowfort ønsker at være Tumblr alternativ, men det er ikke klar endnu

0
12

Tumblr brugere er på randen af en udvandring. I søgningen efter et nyt hjem, er der mange, der peger i retning af en relativt nye og uhørte hjemmeside, at den forældreløse børn: Pillowfort.

Pillowfort er en ung, blog-centreret sociale platform inspireret af den tidlige LiveJournal fællesskaber og Tumblr fans. Folk kan uploade deres fotos, skrevet tekster, illustrationer, og GIFs, og dele disse kreationer med andre. Der er muligheder for både offentlige og private indstillinger, men webstedet er designet til at give folk mulighed for at sprede deres arbejde, kontakt med ligesindede, og skabe fællesskaber — herunder dem, der sætter pris på seksuel skriftsprog og billedsprog.

Nu, det er at blive kastet ud i rampelyset foran Tumblr ‘ s beslutning om at fjerne “seksuelt indhold”, en kontroversiel ændring mødt med foragt fra sin lidenskabelige fællesskabet. Men Pillowfort er fortsat et arbejde i gang. Siden lanceringen på Kickstarter og Indiegogo tidligere i år, Pillowfort har kun rullet ud beta opfordrer til en lille gruppe af mennesker til test. Og selv om det er aktivt, stedet er ofte knap funktionelle, ifølge folk, der har brugt tjenesten i løbet af de seneste par måneder.

Som folk ser for en ny hjemmeside til at være vært for deres skrivning og fotos, Pillowfort er navnet på alles tungen. Tusindvis af ansøgninger har oversvømmet team ‘ s indbakke, da Tumblr gjort sin meddelelse på mandag, site leader siger. Det er imidlertid uklart, om et websted uden et dedikeret udviklingsteam, der stadig er i sit tidlige planlægning etaper og er forberedt for en tilstrømning af brugere, der kan fungere som en passende erstatning for Tumblr pulserende samfund, og millioner af brugere.

Pillowfort

Pillowfort ‘ s design.

Billede: Pillowfort

Det er ikke klar endnu

Julia Baritz lanceret Pillowfort i februar 2017, men hun erkender, at der ingen var virkelig opmærksom på, hvad hendes team var at gøre. Kun 700 mennesker tilmeldt til webstedet mindre end to år siden, og der var en lille nok gruppe til hendes team — sig selv og to andre på fuld tid udviklere — til at fokusere på uden megen bekymring.

Det ændrede sig efter Tumblr ‘ s meddelelse. Baritz fortæller The Verge, der pludselig virksomhedens indbakke var fyldt med henvendelser fra folk, der ønsker at slå lejr på en ny platform. Det kom på det mest ubelejlige tidspunkt; Baritz var nødt til at tage site ned for vedligeholdelse i løbet af weekenden på at løse et sikkerhedshul påpeget af mennesker, der bruger Pillowfort, og den pludselige tilstrømning af mennesker, der forsøger at få adgang til det websted, der er stillet alle de spørgsmål, som føler større.

Pillowfort var ikke designet til at være Tumblr. Det var et alternativ, der er baseret på mange års brugt i fandom fællesskaber på websteder som LiveJournal og Dreamwidth, en lignende journalisering og blogging værktøj. Nu, dog, Baritz klar over at der er et ekstra ansvar, der følger med den eksplosion af opmærksomhed Pillowfort modtager. Holdet lægger sammen en plan om at forsøge at rumme nye interesse i ejendommen, men at de forstår, at det kommer til at tage en smule af balance.

“Det kommer til at tage lidt tid for os at blive klar.”

“Jeg er absolut glade for, at så mange mennesker er interesseret i ejendommen, men det er rigtigt, at vi ikke forvente, at dette meget opmærksomhed på én gang,” Baritz siger. Sitet ‘ s infrastruktur er designet til det mindre publikum Pillowfort oplevede ved lanceringen, og Baritz siger, at holdet er farende for at fange op som Tumblr brugere oversvømmelse i. “Det kommer til at tage lidt tid for os at være klar, og at være i stand til at rumme al denne opmærksomhed.”

En del af denne balancegang omfatter at holde antallet af mennesker, der er tilladt på stedet til et minimum. Dem, der har modtaget beta opfordrer i fortiden, eller har haft deres registrering er godkendt vil have lov til at starte eller fortsætte med at sende, men der vil være en grænse for, hvor mange tilflyttere er givet site privilegier. Den nuværende en-gang $5 gebyret vil forblive på plads, Baritz siger. Og selv om der er en mulighed for det vil forsvinde i fremtiden, det gebyr, der også fungerer som en god måde at holde folk i skak, indtil udvikling opfanger og mere støtte er til rådighed.

Funktionalitet er en stor bekymring lige nu.

Pear Waldorf, en mangeårig Tumblr bruger, har været at bruge Pillowfort for et par måneder og siger, at webstedet er næsten ikke forberedt nok for tilstrømningen i brugere trukket sin måde. Waldorf var inviteret til at deltage i service gennem en anden-bølge beta invitation og håber at høre kommentarer fra deres venner, besluttede mig for at tjekke det muligt Tumblr alternativ. At de ikke har nogen hensigt om at hoppe skib, men de fortalte Randen, at der efter selskabets meddelelse om 18+ indhold, har de også begyndte at lede efter et nyt hjem.

“Stedet er knap funktionelle.”

Dette er ikke usædvanligt for Waldorf. De har været i fandom fællesskab længe nok til at huske den falder af LiveJournal, den uheldige skift til Dreamwidth, og eventuel migration til Tumblr. Fællesskaber skift, når de websites, der ikke længere opfylder behovene hos deres skabere, Waldorf siger, og Tumblr er fastsat et konkret værktøj, der hverken LiveJournal eller Dreamwidth kunne: tilgængelige dele.

Tumblr var let at bruge, men Waldorf fortæller The Verge, at Pillowfort ikke er tæt. De siger, at webstedet er knap funktionelle.

“Det er nødvendigt med flere penge,” Waldorf siger. “Det har brug for nogen, der rent faktisk ved, hvordan man kode … stedet er knap funktionelle. Du har meget, meget grundlæggende funktionalitet, men det er ikke et sted, som jeg føler, at jeg ville bruge en masse tid på den måde, som det er nu.”

Baritz er klar over, at der er aspekter af Pillowfort, der behøver at blive arbejdet på. Pillowfort ikke skulle være denne populære hurtigt. Det var ikke meningen, at huset alle Tumblr er tabt hengivne på udkig efter et nyt sted at bo, og det var aldrig meningen, at være en Tumblr to eksemplarer. Baritz ønsker folk at nyde Pillowfort, opbygge varige fællesskaber, og blog uden frygt for konsekvenser over indhold, der bliver postet. Pillowfort er forpligtet til at lade voksent indhold på webstedet, så længe det ikke krænker nogen lov eller menneskers velfærd.

“Jeg ønsker, at vores brugere til at være i stand til at skabe, hvad de vil og ikke behøver at bekymre dig om at have deres indhold er flyttet eller censureret,” Baritz siger.

Baritz klart har store planer for Pillowfort, men hun er også klar over, hvordan de nuværende brugere til at føle, fortæller The Verge, at det er noget af det team, der arbejder flittigt på. Hun har kun én anmodning om mennesker, der strømmede webstedet og på udkig efter et nyt hjem: vær tålmodig.

Pillowfort

Et eksempel på, hvordan Pillowfort fællesskabet fungerer.

Billede: Pillowfort

Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed

Kari Lottle er en mangeårig Tumblr bruger, der er logget for Pillowfort og er blevet tildelt adgang til den dag, Tumblr ‘ s udmelding blev lavet. Hun har brugt sin tid på at spille rundt med hjemmesiden, og selv om det er tydeligvis ikke en Tumblr erstatning endnu, har hun håber, at det kan blive præcis, hvad fællesskabet skal det være. Lige nu, mens folk er på udkig efter en ny digital plads til at ringe hjem, der er mere end nok.

“Jeg tror ikke, det kommer til at blive en ny Tumblr når som helst snart, men jeg tror, at det kan, det kunne være i stand til at komme tæt på, især om fandom side,” Lottle fortæller The Verge. “Pillowfort er det tætteste, vi har. Det er fuldt ud muligt. Den store ting at holde det tilbage, lige nu ville være $5 adgangsgebyr.”

I slutningen af interviewet, Baritz holdt en pause og spurgte, om hun kunne tilføje en hurtig bemærkning. Som en person, der har brugt år på forskellige hjemmesider for at bygge samfund, hun forstår det presserende behov mennesker har, men hun vil have folk til at huske på, at Pillowfort var ikke bygget til at erstatte Tumblr. Hun vil have folk til at huske på, at websteder, det tager tid at opbygge og vedligeholde. Pillowfort er et hold med færre end fem personer. Rom blev ikke bygget på en dag, og Pillowfort heller ikke være det.