Obsidian is De Uiterlijke Werelden ziet er als sci-fi Fallout

0
12

Fallout: New Vegas-ontwikkelaar Obsidian Entertainment ‘ s nieuwste RPG is De Uiterlijke Werelden.

Obsidian Entertainment bracht de eerste teaser voor De Uiterlijke Werelden op De Game Awards, waardoor fans van de ontwikkelaar slechts een kleine glimp in de nieuw gemaakte wereld. De trailer toonde intergalactische reizen, talloze planeten, en sci-fi-technologie. Een korte introductie van wapens en personages spelers zullen tegenkomen, wordt weergegeven.

Een teaser voor de aankondiging werd geplaatst op Obsidian Entertainment op de website voorafgaand aan de game awards, en gebruikt voor afbeeldingen van retro space geweren en lokale supermarkt items zoals brood en huidverzorging te plagen uit het volgende avontuur. De uitgebreide onthullen en de eerste teaser bevestigt de sci-fi sfeer, die moet dan Fallout: New Vegas fans.

Het is een drukke tijd voor Obsidian. Microsoft kondigde in November aan dat het voorbereiden was voor het verwerven van de onderneming, maar bekend in een verklaring dat Obsidian zou behouden hun autonomie.

Obsidian Entertainment ‘s meest recente spel was Pijlers van de Eeuwigheid II: Deadfire, die een vervolg naar de studio’ s in 2015 de titel, de Pijlers van de Eeuwigheid. De studio is het meest bekend voor zijn werk aan Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas, en South Park: The Stick of Truth.

De Uiterlijke wereld niet beschikt over een release datum op dit moment, maar meer informatie zal naar verwachting worden uitgebracht in de komende maanden.