Obsidian er De Ytre Verdener ser ut som sci-fi Fallout

0
19

Fallout: New Vegas-utvikler Obsidian Entertainment ‘ s nyeste RPG er De Ytre Verdener.

Obsidian Entertainment brakte den første teaser for De Ytre Verdener til Game Awards, som gir fans av utvikleren bare et lite glimt inn i den nylig laget verden. Traileren viste frem intergalaktisk reise, mange planeter, og sci-fi-teknologi. En kort introduksjon til våpen og figurer spillere vil møte også vises.

En teaser for kunngjøringen ble lagt ut på Obsidian Entertainment ‘ s nettside før game awards, og brukte bilder av retro plass våpen og lokale matbutikk elementer som brød og hudpleie for å lokke ut neste eventyr. Den utvidede avsløre og første teaser bekrefter sci-fi-vibe, som bør ta Fallout: New Vegas fans.

Det er en travel tid for Obsidian. Microsoft annonserte i November at det var klar til å overta selskapet, men bemerket i en uttalelse at Obsidian ville beholde sin autonomi.

Obsidian Entertainment som er de nyeste spillet var Pillars of Eternity II: Deadfire, som er en oppfølger til studio 2015 tittel, Søyler av Evigheten. Studio er best kjent for sitt arbeid på Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas, og South Park: The Stick of Truth.

De Ytre Verdener, ikke har en utgivelsesdato på denne tiden, men mer informasjon er forventet å bli lansert i de kommende månedene.