No Man ‘ s Sky utvikler Hei kunngjør sin neste kamp, Den Siste Bål

0
15

Mens Ingen Mann er Himmelen fortsetter å vokse i nye og interessante retningene, utvikler Hei Spill er å annonsere sin neste prosjekt, og det er noe helt annet. Kalt Den Siste Bål, spillet er en vakker, og mye mindre erfaring i forhold til den viltvoksende No Man ‘ s Sky. “Vi kaller det en” Hello Games Kort,” sier Hei Sean Murray. “Som Pixar shorts, det er en måte å fremme kreativitet og nye stemmer i studio.”

Vi vet ikke mye om spillet, men her er hvordan studio beskriver det:

Den Siste Bål er et eventyr, en historie om en tapt Ember fanget i et rart sted, og du søker etter mening og en vei hjem. Sammen vil du oppdage en vakker villmark fylt med tapt folk, merkelige vesener og mystiske ruiner.

The Last Campfire

Det er ingen utgivelsesdato for spillet, og vi får ikke vite hvilke plattformer det kommer til å være på. (Som sagt, Den Siste Bål har en Steam-side.) Og mens Hei er best kjent for sitt arbeid på No Man ‘ s Sky, utvikleren er ikke fremmed for mindre opplevelser, først og fremst arcade-style action-serien Joe Fare. “Jeg er så stolt av at bare to av våre lag har vært i stand til å gjøre noe så kunstnerisk interessant, men også så morsomt og unikt til å spille, sier Murray. “Det minner meg på hvorfor jeg elsker å jobbe på Hallo Spill.”

Den Siste Bål ble annonsert på Game Awards, som er passende: Ingen Mann er Himmelen ble først avslørt på vis er forløperen, Spike er VGX Awards, vei tilbake i 2013.