No Man ‘ s Sky udvikler Hej annoncerer sin næste kamp, Den Sidste Lejrbål

0
16

Mens No Man ‘ s Sky fortsætter med at vokse i nye interessante retninger, udvikler Hej Spil er at annoncere sin næste projekt, og det er noget helt andet. Kaldes Den Sidste Lejrbål, spillet er en smuk og meget mindre erfaring i forhold til den vidtstrakte No Man ‘ s Sky. “Vi kalder det et Goddag Spil Kort,” siger Hej Sean Murray. “Som Pixar shorts, det er en måde til at fremme kreativitet og nye stemmer i studiet.”

Vi ved ikke meget om spillet, men her er, hvordan studiet beskriver det:

Det Sidste Lejrbål er et eventyr, en historie om en tabt Glød, der er fanget i et mystisk sted, søger efter mening og en vej hjem. Sammen vil du opleve en smuk ørkenen fyldt med tabt folkemusik, mærkelige væsner og mystiske ruiner.

The Last Campfire

Der er ingen udgivelsesdato for spillet, ligesom vi heller ikke vide, hvad platforme det vil være på. (Som sagt, Det Sidste Lejrbål har en Steam-siden.) Og samtidig Hej er bedst kendt for sit arbejde på No Man ‘ s Sky, de udvikler, er ikke fremmed for mindre oplevelser, især arcade-style-action-serie Joe Danger. “Jeg er så stolt over, at blot to af vores hold har været i stand til at gøre noget så kunstnerisk interessante, men også så sjovt og unikt at spille,” siger Murray. “Det minder mig om, hvorfor jeg elsker at arbejde på Hello Games.”

Det Sidste Lejrbål blev annonceret på Game Awards, der er passende: No Man ‘s Sky blev først afsløret på udstillingen’ s forløber, Spike VGX Awards, helt tilbage i 2013.