No Man ‘ s Sky ontwikkelaar Hello kondigt de volgende game, De Laatste Kampvuur

0
16

Terwijl Geen Mens de Hemel blijft groeien interessante nieuwe richtingen, ontwikkelaar Hello Games kondigt zijn volgende project, en het is iets heel anders. Noemde De Laatste Kampvuur, het spel is een prachtige en veel kleinere ervaring vergeleken met de uitgestrekte No Man ‘ s Hemel. “Wij noemen het een Hello Games Korte,” zegt Hallo Sean Murray. “Als Pixar shorts, het is een manier om bevorderen van creativiteit en nieuwe stemmen in de studio.”

We weten niet veel over het spel, maar hier is hoe de studio beschrijft:

De Laatste Kampvuur is een avontuur, een verhaal van een verloren Ember gevangen in een raadselachtige plek, op zoek naar betekenis en een weg naar huis. Samen ontdekt u een prachtige wildernis vol met verloren folk, vreemde wezens en mysterieuze ruïnes.

The Last Campfire

Er is nog geen releasedatum voor de game, en we weten welke platformen het zal worden. (Dat gezegd hebbende, De Laatste Kampvuur is een Steam-pagina.) En terwijl Hallo is het best bekend voor haar werk op het No Man ‘ s Sky, de ontwikkelaar is geen onbekende voor kleinere ervaringen, met name de arcade stijl actie serie Joe Danger. “Ik ben zo trots dat slechts twee van ons team in staat is geweest om iets te maken, zodat artistiek interessant, maar ook zo leuk en uniek om te spelen”, zegt Murray. “Het doet me denken aan de reden waarom ik hou van het werken op Hello Games.”

De Laatste Kampvuur werd aangekondigd op De Game Awards, die is fitting: No Man ‘s Hemel werd voor het eerst onthuld op de show van de voorloper, Spike’ s VGX Awards, de weg terug in 2013.