Marvel Ultimate Alliance 3 annonsert som en Nintendo-Bryteren eksklusive

0
20

Nintendo har annonsert Marvel Ultimate Alliance 3: Svart Ordre eksklusivt for Bytte. Spillet ble annonsert gjennom en trailer vist frem på Game Awards, som for tiden er i utvikling; det vil være ut i 2019. Team Ninja, studioet bak Ninja Gaiden, Død eller Levende, og Nioh, er om bord som utvikler, markerer sin første Nintendo samarbeid siden Metroid: Other M.

Det er blitt en stund siden siste Ultimate Alliance spillet; den andre kom ut i 2009 for ulike plattformer. Serien fokuserer på Diablo-action-RPG stil kamp, og inneholder tegn fra hele Marvel-universet. Ultimate Alliance 3 vil gi rom for opptil fire spillere lokal co-op på et enkelt Bytte system. Spillet har en original historie som ser ulike Marvel superhelter teamet opp for å ta på Thanos og hans Svarte For de allierte.