Marvel Ultimate Alliance 3 aangekondigd als een Nintendo-Schakelaar exclusief

0
14

Nintendo heeft aangekondigd Marvel Ultimate Alliance 3: De Zwarte Bestelling uitsluitend voor het Overschakelen. Het spel werd aangekondigd via een trailer te zien zijn op De Game Awards, die momenteel aan de gang; het zal in 2019. Team Ninja, de studio achter Ninja Gaiden, Dead or Alive, en Nioh, is aan boord als ontwikkelaar, markeren van de eerste Nintendo samenwerking sinds Metroid: Other M.

Het is alweer een tijdje geleden sinds de laatste Ultimate Alliance spel; de tweede kwam uit in 2009 voor verschillende platforms. De serie richt zich op Diablo-stijl actie-RPG-gevechten, en beschikt over personages uit het Marvel-universum. Ultimate Alliance 3 kunnen maximaal vier spelers de lokale co-op op een enkele Schakelaar systeem. Het spel heeft een origineel verhaal dat ziet verschillende Marvel superhelden team-up te nemen Thanos en zijn Zwart bondgenoten.