Marvel ‘ s the Avengers-4 is officieel heet Avengers: Eindspel, ontvangt eerdere release datum

0
17

Avengers 4 heeft eindelijk een naam — en opgewonden fans te anticiperen op het einde van Marvel ‘ s huidige Cinematic Universe, een nieuwe release datum.

Avengers: Eindspel is de officiële titel voor de finale Avengers film in de Marvel Cinematic Universe 22-film collectie. Het zal uitgebracht worden op 26 April 2019 in plaats van de eerder aangekondigde Mei 3, 2019 release datum.

Disney ‘s besluit om bump” de film ‘ s release datum is niet zo verwonderlijk gezien het bedrijf gebruikt een soortgelijke tactiek voor Avengers: Infinity Oorlog eerder dit jaar. Dit kunt Avengers: Eindspel van de release in zowel het verenigd koninkrijk en de Verenigde Staten te laten samenvallen met een ander, waardoor het een internationaal evenement.

Avengers: Eindspel werd voor het eerst geruchten de ronde, zoals de officiële titel eerder dit jaar. “End Game” is een zeer populaire titel gebruikt in comics, waardoor het een mooie erfenis voor de fans van de verschillende Marvel comic book-serie. Het is nog steeds een vrij algemene titel, wat betekent hongerige fans op zoek naar iets om te graven in kunnen achtergelaten worden teleurgesteld. Eindspel zou ook kunnen verwijzen naar deze laatste stand tussen de doortrapte Thanos en de resterende superhelden op zoek om het universum te redden van totale vernietiging.

Update: Het verhaal is ge-update naar de officiële release datum.