Marvel ‘ s Avengers 4 kallas officiellt Avengers: Slutspelet, får tidigare release-datum

0
15

Avengers 4 har äntligen fått ett namn — och för entusiastiska fans att förutse slutet av Marvels nuvarande Cinematic Universum, ett nytt utgivningsdatum.

Avengers: Endgame är den officiella titeln för den slutliga Avengers film i Marvel Cinematic Universum 22-film samling. Det kommer att släppas någon gång i April i stället för den tidigare meddelade den 3 Maj 2019 utgivningsdatum. Disneys beslut att stöta filmens release datum är inte så förvånande med tanke på att företaget använt en liknande taktik för Avengers: Infinity Krig tidigare i år. Detta gör att Avengers: Endgame: s utgåva i både STORBRITANNIEN och Usa för att sammanfalla med en annan, vilket gör det till ett internationellt evenemang.

Avengers: Slutspelet var första ryktet som den officiella titeln tidigare i år. “End Game” är en mycket populär avdelning i i serier, vilket gör det till en trevlig återgång för fans av olika Marvel serietidning. Det är fortfarande en ganska generisk titel, vilket innebär hungriga fans letar efter något att gräva i kan lämnas besviken. Slutspel kan också hänvisa till denna sista strid mellan den skurkaktige Thanos och resterande superhjältar ute efter att rädda universum från total förstörelse.

Det är ingen officiell version av Avengers: Endgame bara ännu — den enda tidsram fans har är April 2019. Gränsen har nått ut till Marvel Studios för mer information.