Marvel Avengers er 4 er offisielt kalt Avengers: Endgame, mottar tidligere utgivelsesdato

0
10

Avengers 4 har endelig et navn — og for begeistret fans ser frem til slutten av Marvel ‘ s nåværende Filmatisk Univers, en ny lanseringsdato.

Avengers: Endgame er den offisielle tittelen for den endelige Avengers-filmen i Marvel Filmatisk Univers er 22-film collection. Det vil bli utgitt i April 26, 2019 i stedet for den tidligere annonsert Mai 3, 2019 utgivelsesdato.

Disney ‘ s beslutning om å støte film utgivelsesdato opp er ikke så overraskende med tanke selskapet brukte lignende taktikk for Avengers: Infinity Krigen tidligere i år. Dette gjør Avengers: Endgame utgivelse i både STORBRITANNIA og Usa for å falle sammen med en annen, noe som gjør det til en internasjonal begivenhet.

Avengers: Endgame var første ryktet som den offisielle tittelen tidligere i år. “End Game” er en svært populær tittel som brukes i tegneserier, noe som gjør det til en fin throwback for fans av ulike Marvel-tegneserien. Det er fortsatt en ganske generisk tittel, noe som betyr sultne fans på jakt etter noe å grave i, kan være venstre skuffet. Endgame kan også referere til dette siste skiller mellom skurken Thanos og de resterende superhelter ute etter å redde universet fra total ødeleggelse.

Oppdatering: historien har blitt update å merke seg den offisielle lanseringsdatoen.