Magic: The Gathering er at få en pro league med $10 millioner i præmier

0
12

En af verdens mest varige spillet er at få en høj-niveau professionel liga for sine bedste spillere. På Game Awards i aften, Wizards of the Coast har afsløret en ny e-sports initiativ, der dækker både fysiske version af Magic: The Gathering, samt PC iteration, Arena. Konkurrencerne vil omfatte en kombineret $10 millioner i præmier.

Kernen i denne nye venture er Magic Pro League, som vil omfatte 32 af verdens bedste spillere, som konkurrerer i en række ugentlige match-ups samt store turneringer, der hedder Mythic Mesterskaber. Hver MPL spiller vil modtage en $75.000 kontrakten i øvrigt mulighed for at indtjene præmiepenge. Den første store MPL-turnering vil finde sted på PAX East i Boston næste år, og vil indeholde en $1 million prisen pung.

Sammenstødet Royale League, vm i Tokyo.

Foto venligst udlånt Supercell.

Højt niveau Magi konkurrencen har eksisteret i et stykke tid, selvfølgelig, men dette nye initiativ, som repræsenterer en mere samordnet indsats som WOTC ser ud til at bryde ind i den mere lukrative e-sports-plads. “Vi har bygget vores system til at opfordre og støtte pro-e-sports team inddragelse,” Elaine Chase, Magic ‘ s VP for e-sport, fortæller The Verge. For dem, der ønsker at deltage i MPL, WOTC siger, at det vil være afslørende detaljer om, hvordan spillere kan deltage i ligaen i begyndelsen af næste år.

“Vi har store forventninger til dette nye projekt.”

Konkurrencedygtige kortspil er støt og roligt ved at blive en meget større del af konkurrencedygtig spil. I sidste måned Blizzard har afsløret, at det havde udbetalt $2,8 millioner i præmier til Hearthstone spillere, med 4 millioner$, som er øremærket til 2019. Sammenstød Royale, i mellemtiden, for nylig pakket op den globale finale af sin ambitiøse professionelle liga med en stor kamp i Tokyo. Og der vil sandsynligvis være en ny spiller på den plads så godt, som Dota 2 udvikler Ventil netop udgivet sin egen digitale kortspil Artefakt.

Som for Magi, mens den nye liga er dømt for dette år, bygherren siger, at det er på lang sigt ambitioner. “Vi har 2019 år planlagt ud nu, og vil tilpasse sig og lære, som vi bevæger os fremad,” Chase forklarer. “Vi har store forventninger til denne nye satsning og du kan forvente, spændingen til at fortsætte i 2019 og langt ind i fremtiden.”