Fortnite ‘ s nye blok område, vil funktionen afspiller kreationer

0
16

Fortnite er et spil, der bare ikke vil stoppe. Ud over at annoncere en helt ny kreativ mode i denne uge, en ny Epic Games butikken, og i starten af sæson syv, udviklerne bag battle royale spil, annoncerede “The Block” i dag på Game Awards, som er et område af battle royale ø, der vil fremhæve nogle af de bedste kreationer lavet af spillere i den nye creative mode. Du kan indlæse Fortnite lige nu, og se det selv på den Risikable Hjulene, placering, som er blevet ryddet for at gøre plads til den nye tilføjelse.

Fortnite slutter sæsonen med et brag. Efter uger af at drille en vinter storm, en kreativ tilstand, der lover at gøre Fortnite næste Minecraft, og en butik, der kan være den første reelle konkurrent til Steam, vi har fået endnu en ting at se frem til — og der er stadig uger tilbage i 2018.