Fortnite nya block området kommer att innehålla spelare skapelser

0
15

Fortnite är ett spel som bara inte sluta. Förutom att tillkännage en helt ny creative mode den här veckan, en ny Epic Games butik, och i början av säsong sju, utvecklarna bakom battle royale spelet meddelade att “Blocket” idag på Game Awards, ett område av battle royale island som kommer att belysa några av de bästa skapelser gjorda av spelarna i nya kreativa läge. Du kan ladda Fortnite just nu och se det själv i Riskfyllda Rullar läge, som har röjts för att ge plats för det nya tillskottet.

Fortnite är att avsluta säsongen med en smäll. Efter veckor av bråkade en vinterstorm, en kreativ läge som lovar att göra Fortnite nästa Minecraft, och en butik som kan vara den första riktiga konkurrenten till Ånga, vi har fått ytterligare en sak att se fram emot — och det finns fortfarande veckor kvar 2018.