Første offisielle Avengers 4 trailer forbereder for den emosjonelle slutten

0
17

Den første traileren for Avengers 4, offisielt kalt Avengers: Endgame, og har kommet for å feire Marvel ‘ s 10-års prestasjon i å bygge sitt Filmatiske Univers.

Det er en reise gjennom alt som skjedde i løpet av det siste tiåret — fra Tony Stark er første tur som Iron Man til ødeleggende kamp mot Thanos i Avengers: Infinity Krigen, som ble utgitt tidligere i år. Mange av klodens mektigste helter er fortsatt å gjøre med tapet av sine nære venner som falmet til støv i løpet av Infinity Krigens mest klassiske øyeblikk.

Marvel har holdt detaljer om Avengers: Endgame under wraps siden det begynte å skyte siste året, men traileren gjør tease litt mer av hva som er å komme i heroes’ siste stå mot Thanos.

Avengers 4 merker den siste filmen i Marvel Filmatisk Universets nåværende generasjonen. Det bestr av 22 filmer, inkludert Spider-Man: Homecoming og den kommende Captain Marvel. Avengers 4 skal angivelig være den siste Marvel-film for noen sentrale aktører, inkludert Chris Evans, som tilsynelatende farvel til sin karakter, Captain America, tidligere dette året på Twitter. Andre originale Avengers aktører, inkludert Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, og Chris Hemsworth har ikke sagt hvis de reiser følgende Avengers: Endgame.

Avengers: Endgame vil bli utgitt i April, tidligere enn forventet. Det er innledet av Kaptein Marvel, og det vil bli etterfulgt av Spider-Man: Langt Fra Hjemmet.