Første officielle Avengers 4 trailer klar til den følelsesmæssige slutningen

0
14

Den første trailer til Avengers 4, officielt kaldet Avengers: End Game, er ankommet for at fejre Marvel ‘ s 10-år præstation i opbygningen af sin Filmiske Univers.

Det er en rejse gennem alt, hvad der er sket i løbet af de sidste ti år — fra Tony Stark ‘ s første udflugt, som Iron Man, at de ødelæggende kamp mod Thanos i Avengers: Infinity-Krigen, der blev udgivet tidligere i år. Mange af Jordens mægtigste helte er stadig beskæftiger sig med tabet af deres nære venner, der forsvandt ind støv under Infinity Krigens mest betydende øjeblik.

Marvel har holdt oplysninger om Avengers: End Game i det uvisse, da det begyndte at skyde sidste år, men den trailer ikke drille lidt mere af, hvad der er at komme i heroes’ last stand mod Thanos.

Avengers 4 markerer den endelige film i Marvel Cinematic Universe ‘ s nuværende generation. Det består af 22 film, herunder Spider-Man: Hjemkomst og den kommende Captain Marvel. Avengers 4 vil efter sigende være den sidste Marvel film for nogle af de vigtigste aktører, herunder Chris Evans, der tilsyneladende sige farvel til sin karakter, Captain America, tidligere i år på Twitter. Andre originale Avengers aktører, herunder Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, og Chris Hemsworth ikke har sagde, at hvis de forlader følgende Avengers: End Game.

Avengers: Afslut Spillet vil blive udgivet den April, tidligere end forventet. Det indledes med Captain Marvel, og det vil blive fulgt op af Spider-Man: Langt Fra Hjemmet.