Första officiella Avengers 4 trailer förbereder sig för den känslomässiga slutet

0
20

Den första trailern för Avengers 4, officiellt kallas Avengers: Slutspelet, har kommit för att fira Marvel ‘ s 10-års prestation i att bygga upp sin Filmiska Universum.

Det är en resa igenom allt som hänt under det senaste decenniet — från Tony Stark första utfärd som Iron Man att det förödande slaget mot Thanos i Avengers: Infinity Krig, som släpptes tidigare i år. Många av Jordens mäktigaste hjältar är fortfarande att göra med förlusten av deras nära vänner som försvann in damm under Infinity Krigets mest krypande nu.

Marvel har hållit information om Avengers: Slutspel under wraps eftersom det började fotografera förra året, men trailern inte retas lite mer av vad som komma skall, i hjältar ” sista strid mot Thanos.

Avengers 4 markerar den sista filmen i Marvel Cinematic Universum nuvarande generation. Det består av 22 filmer, däribland Spider-Man: Homecoming och den kommande Captain Marvel. Avengers 4 kommer enligt uppgift att vara den sista Marvel film för några viktiga aktörer, bland annat Chris Evans, som till synes farväl till sin karaktär, Captain America, tidigare i år på Twitter. Andra ursprungliga Avengers aktörer, bland andra Robert Downey Jr, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, och Chris Hemsworth har inte sagt om de lämnar följande Avengers: Endgame.

Avengers: Endgame kommer att släppas i April, tidigare än väntat. Det är föregås av Kapten Marvel, och det kommer att följas av Spider-Man: Långt Från Hemmet.