Forbedre Gendannelse af Session lydhørhed i Google Chrome

0
26

af Martin Brinkmann December 07, 2018 i Google Chrome – Ingen kommentarer

Google ‘ s Chrome web browser indlæser alle faner på start, hvis gendannelse af session er aktiveret. Chrome-brugere, der kører browser med et lille antal faner, vil ikke mærke nogen spørgsmål i denne henseende, men brugere, som åbner flere snesevis eller endda hundredvis af faner vil bemærke, at gendannelse af session sinker start af browseren.

Brugere kan opleve problemer med ydeevnen, mens faner, der er restaureret. Chrome extension Native Dovne Faner tilbudt en løsning på dette problem ved kun indlæser den aktive fane på session genstarte. Google trak udvidelse fra Butikken, og mens det stadig er til rådighed, er det faktum, at det er ikke er tilgængelige på Chrome webshop betyder, at det er ignoreret af de fleste af Chrome-brugere, og endda dem, der oplever problemer med ydeevnen under browser start.

Google Chrome indeholder to eksperimentelle flag, at brugerne kan være indstillet til aktiveret for at forbedre gendannelse af session og ydeevne.

chrome session restore improve

  • Uendelig Gendannelse af Session — Reducerer antallet af faner indlæses samtidigt under gendannelse af session, for at forbedre lydhørhed i forgrunden tab.
  • Side Næsten Tomgang — Gør gendannelse af session anvende en definition af læsning, der venter på CPU og netværk ubevægelighed.

De to flag er tilgængelige på alle desktop-versioner af Chrome-Windows, Mac og Linux og Chrome OS. Alt du behøver at gøre, er at sætte både flag aktiveret og genstarte Google Chrome til at drage fordel af den funktionalitet, her er hvordan det gøres i detaljer:

  1. Læg chrome://flags/#uendelig-session-gendan i Chromes adresselinje for at vise det første flag i browseren.
  2. Brug menuen til højre til at sætte den til Aktiveret. Ignorere Genstarte prompt for nu.
  3. Læg chrome://flags/#side-næsten-tomgang i Chromes adresselinje.
  4. Brug menuen til højre til at indstille den til at Aktiveres så godt.
  5. Genstart browseren Google Chrome.

Du kan mærke bagefter, at Chrome ‘ s start performance er forbedret, browser kan ikke hænge eller fryse længere på start, eller måske føler, at det halter. Kørte kilometer varierer, da det afhænger af en række faktorer; velkommen til at skrive en kommentar nedenfor og lad mig vide, hvordan det virkede på din ende.

Chrome vil indlæse alle de faner der var åbne i det sidste session på start, men det vil ikke gøre det hele på én gang mere.

En central forskel på Indfødte Dovne Faner er, at Chrome ‘ s indbyggede funktion til at indlæse alle faner til sidst, mens udvidelsen ikke vil. Faner få indlæst, når du skifter til dem i Chrome, når du bruger den udvidelse, men ikke automatisk, når der er nok ressourcer til rådighed til at berettige det.

Nu kan Du: Hvordan er din browser start performance?