Eerste officiële Avengers 4 trailer bereidt zich voor op het emotionele einde

0
13

De eerste trailer voor the Avengers-4, officieel genaamd Avengers: Eindspel is aangekomen, het vieren van Marvel ‘ s van 10 jaar bereiken in het opbouwen van haar Cinematic Universe.

Het is een reis door alles wat er is gebeurd in de laatste tien jaar — van Tony Stark ‘ s eerste uitstapje als Iron Man aan de verwoestende strijd tegen Thanos in Avengers: Infinity Oorlog, die eerder dit jaar werd uitgebracht. Veel van de machtigste helden van de Aarde zijn nog steeds te maken met het verlies van hun goede vrienden die vervaagd tot stof tijdens het Oneindige Oorlog de meest climax.

Marvel heeft bewaard details over Avengers: Eindspel onder wraps omdat het begon te schieten vorig jaar, maar de trailer doet tease een beetje meer van wat komen gaat in de heroes’ last stand tegen Thanos.

Avengers 4 is de laatste film in de Marvel Cinematic Universe de huidige generatie. Het beschikt in totaal over 22 films, waaronder Spider-Man: Homecoming en de komende Captain Marvel. Avengers 4 zal naar verluidt worden de laatste Marvel film voor een aantal belangrijke actoren, waaronder Chris Evans, die schijnbaar afscheid te nemen van zijn karakter, Captain America, eerder dit jaar, op Twitter. Andere originele Avengers actoren, waaronder Robert Downey Jr., Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, en Chris Hemsworth nog niet gezegd als ze vertrekt volgende Avengers: Eindspel.

Avengers: Eindspel zal worden uitgebracht in April, eerder dan verwacht. Het is voorafgegaan door Captain Marvel, en het zal gevolgd worden door Spider-Man: Ver Van Huis.