EA retar Dragon Age 4 på Game Awards

0
13

Det har gått över fyra år sedan releasen av Dragon Age: Inkvisitionen, den senaste delen av Bioware ‘ s fantasy RPG-serien, och på Game Awards, som bolaget slutligen meddelade nästa inlägg — om än med en väldigt vag teaser som inte ger även en avdelning.

Föregående spel, Inkvisitionen slutade med (spoilers) visar att spelare companion karaktär Solas var faktiskt Elven gud svek Fen’Harel — även känd som Fruktar Vargen — i förklädnad, som, öh, förråder spelaren (bet du inte se det kommer!). Den nya Dragon Age ser ut som det kommer att fortsätta att historien, förmodligen med spelare samla in nya allierade för att bekämpa sina tidigare allierade i sin strävan att förstöra världen.

Enligt Solas träffande gliringar i den korta teaser: “Så, du har hittat mig till sist. Jag misstänker att du har frågor…” — något av en underdrift, med tanke på den vaga definitionen av tillkännagivandet.