EA erter Dragon Age 4 på Game Awards

0
14

Det er over fire år siden utgivelsen av Dragon Age: Inkvisisjonen, den nyeste utgaven av Bioware ‘ s fantasy RPG-serien, og på Game Awards, selskapet endelig annonsert neste oppføring — om enn med en svært vag teaser som ikke selv gi en tittel.

Det forrige spillet, og Inkvisisjonen endte med (spoilers) avslører at spilleren ledsager karakter Solas faktisk var Alvenes gud av svik Fen’Harel — også kjent som Frykter Ulven — i forkledning, som, eh, røper spilleren (vedder på at du ikke se at kommer!). Den nye Dragon Age ser ut som det kommer til å fortsette som historie, antagelig med spillere samle nye allierte for å bekjempe sine tidligere allierte i sin søken for å ødelegge verden.

Som Solas treffende bemerkninger i kort teaser: “Så, du har funnet meg i det siste. Jeg mistenker at du kan ha spørsmål…” — noe av et understatement, gitt vaghet av kunngjøringen.