EA driller Dragon Age 4 på Game Awards

0
19

Det er over fire år, siden udgivelsen af Dragon Age: Inkvisition, den seneste udgave af Bioware ‘ s fantasy RPG-serie, og på Game Awards, selskabet endelig annonceret det næste indlæg — om end med en meget vag teaser, der ikke selv give en titel.

Det forrige spil, Inkvisition endte med (spoilers) afslører, at spilleren følgesvend karakter Solas var faktisk Elven gud forræderi Fen’Harel — også kendt som Frygter Ulven — i forklædning, der, øh, røber den spiller (bet du ikke se at komme!). Den nye Dragon Age ligner det vil fortsætte med den historie, formentlig med spillere indsamling af nye allierede til at bekæmpe deres tidligere allierede i hans søgen efter at ødelægge verden.

Som Solas rammende hån i den korte teaser: “Så har du fundet mig i det sidste. Jeg formoder du har spørgsmål…” — noget af en underdrivelse, da de vage formuleringer i bekendtgørelsen.