De 13 største meddelelser fra Game Awards 2018

0
14

Spillet Priser er angiveligt den svarer til den Oscars for den video game industrien, men de største navne inden for interaktiv underholdning har aldrig været kendt for at slå ned en god markedsføring. Så Spillet Priser har også udviklet sig til en jam-pakket nyheder begivenhed, med nye trailers, spil, meddelelser og andre overraskelser, pakket ind i mellem om natten skifer af præmier.

Dette år var ikke anderledes, og Spillet Awards var hjemsted for nogle store annonceringer fra Fortnite skaberen Epic Games, Ubisoft, og en masse indie-udviklere. Hvis du ikke var i stand til at se det live, her er de største nyheder fra showet:

Billede: Simogo

Simogo annoncerer Sayonara Vilde Hjerter til Nintendo Skifte

Simogo, det svenske studie bag kult hits Enhed 6 og Sailor ‘ s Drøm, er at lave en ny og stilfuld spil kaldet Sayonara Vilde Hjerter, bekræftet at komme ud til Nintendo Skifte til næste år. Det er beskrevet som “en euforisk musikvideo drøm om at blive awesome, ridning motorcykler, skateboarding, dans, kæmper for, at skyde lasere, wielding sværd, og for at bryde hjerter på 200.” Det lyder ganske lovende.

Billede: Epic Games

Episke lancerer sin Steam-konkurrent

Episke gjort en stor splash tidligere dette år, da det meddelt, at den vil være åbning af en digital butik til PC og Mac spil til at konkurrere med Valve ‘ s Steam. Blot to dage senere, at butikken er nu live med en overraskelse lancering i løbet af Spillet Awards med en skifer af high-profil indie-titler, herunder Annapurna Interaktive og A44 er Ashen, gamle hits som Super Meat Boy, og nyere titler som Darksiders 3.

Ashen

Billede: Annapurna Interaktive

Ashen er ude nu til Xbox og PC

Ashen har været mere end fire år at lave, der først er blevet annonceret som en Xbox-konsol eksklusivt tilbage i 2014. Fantasy adventure spil, som ser ud til at være inspireret af Dark Souls og Team Ico classics, er fra udvikler A45 og udgivet af Annapurna spil udvikling arm. Det er ude nu med en overraskelse starte både En Xbox og Epic ‘ s nye spil butik.

Billede: thatgamecompany

Rejse gør sin PC debut på Epic ‘ s nye butik

Thatgamecompany ‘ s Journey blev en øjeblikkelig indie, klassisk, når det blev udgivet på PlayStation 3 i 2012. Spillet er mystiske fortælling, fantastiske visuelle effekter og geniale multiplayer element, der parrede spillere med lydløs, anonyme fremmede over internettet gjort det til en virkelig, transcendent oplevelse gaming ikke havde set før. Forud for i dag, det har været en PlayStation eksklusive, der kun er blevet porteret til PlayStation 4 i årene siden. Nu, det kommer til at være tilgængelige på PC ‘en for første gang gennem Epic’ s nye butik engang næste år.

Supergiant Games’ nyeste bog hedder Hades

Supergiant Giant blev en indie-darling med sin isometrisk, action role-playing game Bastion, der blev en stor bestanddel af Xbox 360 æra af indie-spil, når det kom ud i 2011. Siden da, Supergiant udgivet den tilsvarende cyberpunk spil Transistor, og det senere skiftede gear med en bizar og fascinerende fantasy tage på basketball kaldet Bål.

Nu, virksomheden ser ud til at være at gå tilbage til sine rødder. Det nye spil hedder Hades, og det ser ud som om du vil kæmpe dig vej gennem underverdenen i Transistor stil. Spillet er nu tilgængelig i tidlig adgang fra Epic spil butik for $19.99.

Billede: Ubisoft

Den næste Far Cry-spil er en post-apokalyptisk efterfølger til Far Cry 5

En af de højest profilerede trailere til luft i løbet af Spillet Awards officielt tog ombrydes fra Far Cry: New Dawn, Ubisoft ‘ s næste rate i open-world series. Efter begivenhederne i Far Cry 5, hvor skurken Joseph Frø sætter en atombombe, New Dawn ser ud til at har en drastisk ændring i tone og stil. Den gode nyhed er, at spillet kommer snart — være det kommer ud den 15 februar for $39.99 på PlayStation 4 og Xbox.

Nintendo får en Marvel eksklusiv med Sort For

Kontakten første Marvel exclusive er en ny titel fra Ninja Gaiden og Nioh udvikler Team Ninja hedder Marvel Ultimate Alliance 3: Den Sorte Orden. Det er en platform-udvikler kombination, som vi ikke har set i 2010 er Metroid: Other M, og det bør have Marvel-kærlig Skifte ejere meget glade for.

Obisdian ‘ s nyeste spil kaldes Den Ydre Verdener

RPG legender på Obsidian Entertainment har et nyt spil kommer ud kaldes Den Ydre Verdener med intergalaktiske rejser og alle slags sci-fi-teknologi. Der er blevet en stor kraft i den genre gennem Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas, og Søjler af Evigheden, Obsidian har været en bærer af den traditionelle RPG flamme for år nu. Nu, ser det ud til De Ydre Verdener vil være helt nyt område for studiet.

Skaberne af No Man ‘ s Sky har et nyt spil kommer kaldes Den Sidste Lejrbål

Udvikler Hello Games har været på hårdt arbejde med at dreje No Man ‘ s Sky til et af de mest ambitiøse og ekspansiv udforskning spil der nogensinde er lavet. Men med Den Sidste Lejrbål, Hej og studio leder Sean Murray er at tage en mere intim og omhyggeligt animerede tilgang til storytelling, inspireret af Pixar shorts.

Mortal Kombat 11 annonceret

Der er en ny Mortal Kombat på den måde, og det ser lige så grusomme som nogensinde. Desværre, der handler om alt, hvad vi ved om Mortal Kombat 11, som blev åbenbaret på scenen ved prisuddelingen. Men det bør ikke være længe, før vi finder ud af: spillet er at iværksætte April 23rd, med en ordentlig afsløre arrangement den 17 januar.

En ny Dragon Age er på vej

Efter viser off en historie trailer for Hymne, BioWare sørget for at lade fans vide, at dens fantasy role-playing-serien er stadig i live så godt. De udvikler fremviste den korteste teasere for kommende Dragon Age; så kort, faktisk, vi ikke selv kender det korrekte titel eller, når det kommer ud.

Fortnite

Fortnite fremhæver afspiller kreationer på Blokken

Ikke tilfreds med at lancere en ny sæson og en kreativ tilstand, Fortnite udvikleren Epic også besluttet at ændre spillets kort i løbet Af Spillet Awards. Risikabelt Hjulene er væk, erstattet af et nyt område kaldet Blok, som vil sætte spotlight på nogle af de bedste ting, spillerne gør.

Jokeren ser cool… i Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo afslørede den første downloades karakter til Super Smash Bros. Ultimative, og det er en kæmpe overraskelse: Joker fra Persona 5. Spillet er ikke til rådighed, selv på en Nintendo platform, men som sagt, den smarte og stilfulde Joker synes som en sjov tilføjelse til lineup. I det mindste, at han kommer med noget god musik.