De 13 største kunngjøringer fra Game Awards 2018

0
21

Spillet Priser er tilsynelatende tilsvarende Oscar for video-spillbransjen, men de største navnene innen interaktiv underholdning har aldri vært kjent for å slå ned en god markedsføring mulighet. Så Game Awards har også utviklet seg til en jam-pakket nyheter arrangement, med nye trailere, spill, kunngjøringer og andre overraskelser pakket i mellom natts skifer av premier.

Dette året var intet unntak, og Game Awards var hjemmet til noen store kunngjøringer fra Fortnite creator Epic Games, Ubisoft, og en slew av indie-utviklere. Hvis du ikke var i stand til å se det live, her er den største nyheten fra showet:

Bilde: Simogo

Simogo kunngjør Sayonara Wild Hjerter for Nintendo Bytte

Simogo, den svenske utvikleren bak kult treff Enheten 6 og Sailor ‘ s Drøm, er å lage en stilig nytt spill kalt Sayonara Wild Hjerter, bekreftet å komme ut for Nintendo Slå neste år. Det er beskrevet som “en euforisk musikk video drøm om å bli awesome, kjører motorsykkel, skateboard, dans slåss, skyte lasere, vifter med sverd, og å bryte hjerter på 200mph.” Det høres ganske lovende.

Bilde: Epic Games

Episke lanserer sin Steam-konkurrent

Epic har gjort en stor sprut tidligere i år, når det annonsert at det ville være å åpne et digitalt verksted for PC og Mac spill å konkurrere med Valve ‘ s Steam. Bare to dager senere, den butikken er nå live, med en overraskelse starte i løpet av Spillet Awards med en skifer av høy-profil indie-titler, inkludert Annapurna Interaktive og A44 s Aske, gamle hits som Super Meat Boy, og nyere titler som Darksiders 3.

Ashen

Bilde: Annapurna Interaktiv

Aske er ute nå, for Xbox-En og PC-en

Aske har vært mer enn fire år å lage, etter først å ha blitt annonsert som en Xbox-konsoll eksklusive tilbake i 2014. Fantasy-eventyr spill, som ser ut til å være inspirert av Mørke Sjeler og Team Ico klassikere, er fra utbygger A45 og utgitt av Annapurna er spillutvikling arm. Det er ut nå med en overraskelse starte på både Xbox-En og Epic nye spill butikken.

Bilde: thatgamecompany

Reise gjør PC sin debut på Epic sin nye butikk

Thatgamecompany Reise ble en umiddelbar indie-klassiker når det utgitt på PlayStation 3 i 2012. Spillet er mystisk fortelling, fantastisk grafikk, og genial multiplayer element som sammenkoblet spillere med stille, anonym fremmede over internett har gjort det til et virkelig transcendente erfaring gaming ikke hadde sett før. Før i dag, har det vært en PlayStation-eksklusive, har bare blitt oversatt til PlayStation 4-i år siden. Nå, det kommer til å være tilgjengelig på PC-en for første gang gjennom Epic sin nye butikk en gang neste år.

Supergiant Games’ nyeste tittelen er kalt Dødsriket

Supergiant Gigantiske ble en indie darling med sin isometrisk, action role-playing game Bastion, som ble en stor del av Xbox 360-æra av indie-spill da det kom ut i 2011. Siden da, Supergiant utgitt lignende cyberpunk spill Transistor, og det senere byttet tannhjul med en bisarre-og fascinerende fantasy ta på basketball kalt Bålet.

Nå er selskapet ser ut til å gå tilbake til sine røtter. Det nye spillet er kalt Dødsriket, og det ser ut som du vil være med å kjempe din vei gjennom underverdenen i Transistor stil. Spillet er nå tilgjengelig i tidlig tilgang fra Epic spill butikken for $19.99.

Bilde: Ubisoft

Neste Far Cry-spill er et post-apokalyptisk oppfølgeren til Far Cry 5

En av de høyest profilerte tilhengere til luft under Game Awards offisielt tok wraps av Far Cry: New Dawn, Ubisofts neste avdrag i den åpne-world series. Sett etter hendelsene i Far Cry 5, der skurken Joseph Frø setter av en kjernefysisk bombe, New Dawn ser ut til å inneholde en drastisk endring i tone og stil. Den gode nyheten er at spillet kommer snart — bli den kommer ut 15. februar for $39.99 på PlayStation 4 og Xbox-En.

Nintendo får en Marvel lite med Svart Ordre

Bryteren er første Marvel exclusive er en ny tittel fra Ninja Gaiden og Nioh utvikler Team Ninja kalt Marvel Ultimate Alliance 3: Svart Ordre. Det er en plattform-utvikler kombinasjon vi ikke har sett 2010 er Metroid: Other M, og det burde ha Marvel-kjærlig Bytte eiere veldig spent.

Obisdian nyeste spillet er kalt Den Ytre Verdener

RPG legends at Obsidian Entertainment har et nytt spill som kommer ut, kalt for De Ytre Verdener med intergalaktiske reiser og alle slags sci-fi-teknologi. Etter å ha blitt en stor styrke i sjangeren gjennom Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas, og Søylene i Evigheten, Obsidian har vært en bærer av den tradisjonelle RPG flamme i mange år nå. Nå, det ser ut som De Ytre Verdener vil være all-nytt territorium for studio.

Skaperne av No Man ‘ s Sky har et nytt spill kommer kalt Den Siste Bål

Utvikler Hei-Spill har vært i hardt arbeid slår Ingen Mann er Himmelen i en av de mest ambisiøse og omfattende leting spill noensinne laget. Men med Den Siste Bål, Hei og studio hodet Sean Murray tar en mer intim og nøye animerte tilnærming til storytelling, inspirert av Pixar shorts.

Mortal Kombat-11 annonsert

Det er et nytt Mortal Kombat på vei, og det ser bare så grusomme som noensinne. Dessverre det er omtrent alt vi vet om Mortal Kombat-11, som ble avslørt på scenen på awards show. Men det burde ikke være lenge før vi finner ut: spillet er å lansere on April 23rd, med en skikkelig avsløre arrangement på 17. januar.

En ny Dragon Age er på vei

Etter å vise frem en trailer for Anthem, BioWare sørget for å la fansen vet at dens fantasy rollespill-serien er fortsatt i live, så vel. Utvikleren viste frem den briefest av teasere for neste Dragon Age; så kort, faktisk, vi vet ikke engang riktig (tittel) eller når det kommer ut.

Fortnite

Fortnite høydepunkter spiller kreasjoner på Blokken

Ikke fornøyd med å lansere en ny sesong og en kreativ modus, Fortnite utvikleren Epic også bestemt oss for å endre spillet er kartet under Game Awards. Risikabelt Hjul er borte, erstattet av et nytt område kalt Blokk, som vil sette et søkelys på noen av de beste ting spillerne gjør.

Joker ser kult… i Super Smash Bros Ultimate

Nintendo avslørte den første nedlastbare karakter for Super Smash Bros Ultimate, og det er en stor overraskelse: Joker fra Persona 5. Spillet er ikke engang tilgjengelig på en Nintendo-plattform, men som sagt, glatt og elegant Joker ser ut som en morsom tillegg til utvalg. Minst han vil komme med noen flott musikk.